Victòries del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada de resultats molt positius pels equips andreuencs. Tant el Juvenil A (4-0) com el Sant Andreu Atlètic (0-4) s’han imposat amb claredat enfront de la UE Llagostera i CE Canyelles respectivament. L’equip dirigit per Ignasi Senabre encadena la segona victòria consecutiva, el filial la tercera, i segueixen escalant posicions a la classificació.

Victòria Juvenil A (4-0)

El Juvenil A no va arrencar del tot bé la lliga, però en les darreres jornades està donant amb la tecla i ha encadenat la segona victòria consecutiva amb el triomf contundent sobre la UE Llagostera. Els andreuencs han sortit endollats en el partit i en el minut 20 ja s’han avançat en el marcador amb el gol d’Alex Calatrava. L’equip dirigit per Ignasi Senabre ha estat el dominador del partit, tot i que s’ha arribat en el descans amb un avantatge per la mínima.

A la represa els andreuencs han continuat sent els dominadors, però a mesura que corrien els minuts, i el marcador no es movia, el Llagostera ha avançat línies a la recerca de l’empat. Els visitants s’han aproximat amb perill a l’àrea quadribarrada, però el Juvenil A s’ha mantingut ferm en defensa. En el tram final, quan Alex Calatrava ha tornat a marcar i ha fet el 2-0 (77′), els llagosterencs han patit un daltabaix i els homes d’Ignasi Senabre han fet el tercer i quart gol (Alejandro Romera-80′ i Ivan Mañana-89′) per sentenciar el matx. Triomf contundent, el segon consecutiu, i els andreuencs pujen a la sisena posició amb deu punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (4): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Ousmane Barry, Jordi Moron, Marc Arnau (Ivan Mañana, 83′), Jorge Emilio, Oriol Solina, Daniel Santiago (Omar Diakhite, 69′), Alejandro Romera, Alex Calatrava (Josep Ferrer, 83′) i Jomi Nazarov.

UE Llagostera (0): Mario Mendoza, Dídac Gordils, Aaron Castillo (Adrià Casanovas, 59′), Gerard Davesa, Pol Llubera, Pau Juvanteny, Arnau Romero (Marc Montero, 69′), Sergi Resta (Miquel Flores, 78′), Joan Serrallonga (Daniel Resta, 59′), Boris Yussef i Iker Díaz.

Gols: 1-0 Alex Calatrava (20′), 2-0 Alex Calatrava (77′), 3-0 Alejandro Romera (80′), 4-0 Ivan Mañana (89′).

Àrbitre: Sr. Brian Díaz Díaz (del. Vallès Occidental) ha amonestat Marc Arnau (30′) pels locals i Pau Juvanteny (26′), Adrià Casanovas (79′), Gerard Asparó (82′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 del Grup 7 de Lliga Nacional.

Victòria Sant Andreu Atlètic (0-4)

El Sant Andreu Atlètic ha posat la cinquena marxa i ha encadenat la tercera victòria consecutiva, l’última enfront del CE Canyelles, i continua imbatut a la lliga en les cinc jornades disputades. El filial quadribarrat ha vençut de forma aclaparadora i des del minut 4 ja guanyava en el marcador amb el gol de Marc Montejo. Els andreuencs han continuat insistint i, de nou, ha tornat a marcar Montejo (31′). L’extrem quadribarrat travessa un bon moment amb cinc gols en les darreres dues jornades.

A la represa, la dinàmica no ha canviat i Aniol Boixader ha fet el 3-0 (69′). El partit estava decidit i just abans d’arribar al final Boixader ha tornat a batre el porter local (89′). Finalment, victòria per 0-4 que reafirma el bon joc i mostra les credencials de l’equip per opositar a les places capdavanteres de la classificació. El filial quadribarrat és el tercer posicionat amb onze punts, a quatre del líder, el CE Escola Futbol Mataró.

Fitxa tècnica

CE Canyelles (0): Ivan Rivera, Juan Cruz, Saul Villanueva, Francesc Fortuny, Adria Mila, Carlos Chavero (Xavier Gonzalez, 46′), Felix Ariza (Alejandro Condor, 46′), David Vilarroda (Josep Fortuny, 75′), Ignacio Langarita, Isaac Abad (Manuel Calle, 75′) i Iker Miguel.

Sant Andreu Atlètic (4): Roger Garcia, Sergi Lobo, Ismael Sanchez, David Gómez, Ricardo Garcia, Mohammad Kaddour, Joan Manuel Camacho (Marc Cervera, 78′), Marc Viver (Alex Perez, 61′), Yasser Chapfika, Marc Montejo i Alberto Enes (Daniel Delgado, 53′).

Gols: 0-1 Marc Montejo (4′), 0-2 Marc Montejo (31′), 0-3 Aniol Boixader (69′), 0-4 Aniol Boixader (89′).

Àrbitre: Enric Juarez Carreras (del. Barcelona) ha amonestat Felix Ariza (32′), Carlos Chavero (39′), Adria Mila (48′), Ignacio Langarita (49′), Alejandro Condor (groga-58′ i vermella directa-58′), Isaac Abad (69′), Manuel Calle (86′) pels locals i Mohammad Kaddour (70′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 5 del Grup 2 de la Segona Catalana.

Imatge: El Juvenil A celebrant en el vestidor la victòria enfront de la UE Llagostera | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS