El Sant Andreu ha perdut per la mínima contra l’Atlético de Madrid en un nou partit de Copa històric al Narcís Sala. Un gol de Gelson a la mitja hora de joc ha donat avantatge als matalassers. L’equip de Mikel Azparren ha competit de tu a tu i ha jugat un gran partit. Només el travesser ha privat els andreuencs d’un empat que era merescut.

Els sis mil andreuencs que han omplert el Narcís Sala han marxat a casa satisfets amb la competitivitat que ha demostrat el Sant Andreu davant l’Atlético de Madrid. Els quadribarrats han completat un gran partit i han posat els matalassers contra les cordes a la recta final de l’encontre, quan Elhadji, Noguera i Jaume han flirtejat amb un gol que hagués ensorrat l’estadi andreuenc.

El Narcís Sala s’ha vestit de gala. | Adrià Giménez

El conjunt de Simeone, que ha vist el partit des de la grada, ha dominat el primer temps. L’Atlético ha vingut al Narcís Sala a guanyar i s’ha avançat amb un gol de Gelson, que ha creuat la pilota després de rebre una passada filtrada de Vitolo (33′). Abans, Segovia havia intervingut per a blocar un xut del mateix Gelson i per a refusar un tir de Lemar (15′). Pels andreuencs, la més clara ha estat una falta de Ton Alcover per sobre del travesser (24′).

A la represa, l’equip d’Azparren ha sortit amb empenta i Óscar ho ha intentat amb un xut desviat (47′). L’Atlético ha baixat el ritme i el Sant Andreu s’ha sentit més còmode sobre el terreny de joc. A poc a poc, els quadribarrats han trepitjat més camp contrari i només un xut d’Arias al lateral de la xarxa ha inquietat Segovia (71′).

Noguera ha fregat l’empat de cap. | Judit Andreu

A la recta final, el Sant Andreu ha tret el geni i ha estat molt a prop d’empatar el partit. Elhadji, a la mitja volta, ha fet lluir Adán (81′). A la sortida d’un córner, Noguera ha rematat al travesser (83′). I en temps afegit, Jaume ha enviat la pilota al lateral de la xarxa. L’empat no ha estat possible i l’Atlético marxa del Narcís Sala amb una renda mínima.

Tot i ser conscients de la dificultat d’una gesta al Wanda Metropolitano, el Sant Andreu ha demostrat perquè és l’orgull del poble. El partit de tornada serà, probablement, el 5 de desembre a l’estadi madrileny.

El Gol Nord, ni un segon sense animació. | Judit Andreu

Fotografia principal: Adrià Giménez

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Jaume, Juanma, Noguera, David López, Guerrero (Carroza, 84′), Alcover, Juanan, Felipe Sá (Josu, 58′), Kuku i Óscar Muñoz (Elhadji, 66′).

C. Atlético de Madrid (1): Adán, Arias, Savic, Montero, Juanfran, Thomas, Rodrigo, Vitolo, Lemar (Correa, 60′), Gelson i Kalinic.

Gol: 0-1 Gelson (33′).

Àrbitre: Sr. Gil Manzano (comitè extremeny), ha amonestat Felipe Sá i Óscar Muñoz pels locals.

Incidències: partit corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei, disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN


RESUM DEL PARTIT

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS