Bon partit, mal resultat (0-0)

El Sant Andreu no ha passat de l’empat a zero a Les Fontetes. L’equip de Mikel Azparren ha jugat un bon partit i ha fabricat suficients ocasions de gol per a endur-se els tres punts contra el Cerdanyola, però la falta de punteria a la recta final del partit ha penalitzat els quadribarrats.

Sovint Azparren comenta a les conferències de premsa que un resultat és just en funció del nivell d’eficàcia dels equips. Avui el Sant Andreu només s’ha endut un punt de Cerdanyola, però la realitat és que l’equip andreuenc ha quallat un bon partit, en especial a la segona part, i ha fet prou oportunitats per a guanyar. La pluja, però, ha mullat la pòlvora dels quadribarrats.

El primer temps ha estat igualat, amb un lleuger domini andreuenc. Els vallesans amenaçaven, però a pilota aturada. Kuku ha tingut la primera aproximació clara, però Marc Briones ha evitat que resolgués en un u contra u (19′). Iván Fuentes, que avui defensava la porteria, ha volat poc després per a refusar un xut de falta d’Àlex Torres (23′).

Jaume, de nou lateral, ha completat un gran partit.

Elhadji, batallador durant els noranta minuts, ha provat amb un xut creuat i potent que ha marxat fora (28′). El Sant Andreu ha mantingut la possessió, però la teranyina defensiva del Cerdanyola ha marrat el joc ofensiu. Abans del descans, Iván Fuentes ha fet una bona intervenció per a mantenir la porteria a zero en una jugada que ha acabat amb un gol anul·lat a Cano per fora de joc (39′).

A la represa, el Sant Andreu ha posat una marxa més. Els quadribarrats han empès els locals a camp propi i s’han fet completament amb l’esfèrica i el partit. Elhadji ho ha provat de nou (59′) i Ton Alcover també ho ha intentat de falta directa (61′). Les ocasions més clares, però, no han arribat fins la recta final de l’encontre.

Noguera, amb Carroza, han dominat l’eix defensiu.

Primer, una passada precisa de Víctor ha deixat sol Ferran. L’extrem ha controlat, ha entrat a l’àrea i ha finalitzat amb un xut massa fort i per sobre del travesser (77′). Carlos Martínez n’ha tingut dues en pocs minuts: una rematada a centrada de Jaume que un defensa ha enviat a córner (80′) i un u contra u amb Marc Briones que ha resolt el porter verd (83′). L’última ha estat per a un Jaume insistent, però de nou el porter local ha blocat la rematada (88′).

El Sant Andreu acaba la jornada tretzè amb vint punts, a sis del quart. Els andreuencs jugaran la pròxima jornada al camp del Castelldefels, però abans cercaran la classificació per a la final de la Copa Catalunya dimecres a les 18:00h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol ‘B’.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola del Vallès FC (0): Marc Briones, Pitu, Alberto, Dani Martí, Àlex Torres, Escabrós, Rubén, De la Torre (Javi López, 64′), Édgar (Roger, 71′), Albert López i Cano (Aliaga, 89′).

UE Sant Andreu (0): Iván, Jaume, Carroza, Noguera, Juanan, Guerrero (Víctor, 70′), Alcover, Ferran (Felipe Sá, 85′) Josu, Kuku (Carlos, 64′) i Elhadji.

Àrbitre: Sr. Navarro Garcia (del. Tarragona), ha amonestat Àlex Torres, Pitu, Albert López, Alberto i Roger pels locals i Guerrero, Elhadji i Alcover pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 16 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi de Les Fontetes.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020

Prèvia Femení B

Premsa14 de febrer de 2020