El Sant Andreu ha caigut per la mínima a Castelldefels amb un gol d’Aumatell des del punt de penal a la recta de final del partit. Els quadribarrats no han tingut encert tot i dominar la segona meitat i han marxat amb les mans buides d’Els Canyars. El càstig ha estat excessiu pel partit de l’equip de Mikel Azparren.

De nou el Sant Andreu no ha pogut sumar els tres punts fora de casa. Els andreuencs han disputat un partit molt igualat, però que han dominat amb claredat a la segona part després d’un inici més fort del Castelldefels. L’equip fa autocrítica i és conscient que necessita materialitzar les arribades a l’àrea per no veure’s penalitzat pels rivals.

Els locals han sortit amb empenta. Segovia ha estat atent per a tapar espais a Jordi Cano en la primera del Castelldefels (2′) i Rubi ha fet una centrada-xut que ha refusat el pal (5′). Aumatell, des de fora l’àrea, també ha fregat el gol (15′). El Sant Andreu s’ha refet i a poc a poc ha aconseguit amb el domini de la pilota, tot i que la defensa groga resistia els embats quadribarrats.

El partit ha estat molt travat.

Elhadji, de cap, ha tingut la primera clara pels quadribarrats (30′). L’oportunitat més clara ha estat en un xut de falta de Ton Alcover, que ha obligat Manu a fer una gran intervenció per a evitar el gol (45′). Noguera ha tingut una última rematada que ha sortit per sobre del travesser. El Sant Andreu, que ha acabat la primera part amb arribades a l’àrea, havia d’incrementar el ritme al segon temps.

Així ha estat. L’equip d’Azparren ha sortit dels vestidors amb una marxa més i ha posat el Castelldefels contra les cordes. De nou Ton Alcover, de falta, ha fregat el gol, però Manu ha tocat lleument i el pal ha evitat que la pilota entrés (48′). Josu, després d’una gran cavalcada, també ha estat a punt d’obrir la llauna amb un xut des de fora l’àrea (51′). El mateix ’22’ andreuenc ha tingut una altra oportunitat en un tir des de dins l’àrea que ha rebotat en un defensa (57′).

Segovia no ha pogut fer res per a aturar el penal.

Ferran tampoc ha tingut fortuna en un xut per sobre del travesser (66′). En canvi, el Castelldefels ha fet més fortuna amb un penal rigorós per mans de Jaume. Aumatell ha transformat la pena màxima (72′) i ha donat avantatge a l’equip groc. El Sant Andreu ha intentat empatar, però els canvis a última hora i les pèrdues de temps han esgotat el cronòmetre.

Malgrat l’esforç i els mèrits, els quadribarrats han marxat d’Els Canyars amb les mans buides. Diumenge vinent, el Sant Andreu rebrà l’Horta al Narcís Sala en el partit de la Festa Major.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Castelldefels (1): Manu Martín, Rubi, Manrique, Dani Pérez, Alan, Alegre, Coch, Bermúdez, Éric González (Adri Guica, 60′), Cano (Kike Ramírez, 80′) i Aumatell (Pedro Bilbao, 87′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Jaume, Carroza, Noguera, Juanan, Víctor (Kuku, 80′), Alcover, Felipe Sá (Carlos Martínez, 69′), Josu, Ferran i Elhjadji.

Gol: 1-0 Aumatell p. (72′).

Àrbitre: Sr. Rodríguez Díaz (del. Barcelona), ha amonestat Coch, Manrique, Alan, Juanlu i Rubi pels locals i Víctor, Elhadji i Josu pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 17 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Els Canyars.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS