Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A i el Sant Andreu Atlètic han perdut els seus partits, però el regust de la derrota és molt diferent en cada cas. L’equip dirigit per Ignasi Senabre ha patit una desfeta al camp del FC Damm per 7-1, encara que al descans el marcador era de 2-1. En canvi, el filial quadribarrat ha perdut per la mínima contra el líder destacat de la categoria (0-1), el CE Escola Futbol Mataró, en un partit que el més just hauria estat un empat. Els homes de Marc Rodríguez han plantat cara els mataronins.

Derrota del Juvenil A (7-1)

El Juvenil A tenia la visita a un dels camps més complicats de la categoria, com és el del CF Damm. El conjunt cervesar és un clar candidat a assolir l’ascens a final de temporada. El partit s’ha posat coll amunt ràpidament pels andreuencs quan el jugador local Guillem Naranjo ha fet l’1-0 (12′). L’equip dirigit per Ignasi Senabre ha reaccionat i Oriol Solina ha empatat (26′). Quan ja es creia que s’arribaria al descans amb taules en el marcador, Guillem Naranjo ha posat el 2-1 en el lluminós (45′).

A la represa, el Juvenil A ha intentat reaccionar, però el CF Damm ha posat la directa. Quan Guillem Naranjo ha fet el 3-1 (60′), el tercer gol en el seu compte particular, l’equip andreuenc s’ha vingut abaix. Karim L’Koucha i Aitor Sanchez han marcat per partida doble en la recta final del matx i ha significat la contundent derrota per 7-1 del conjunt quadribarrat. Els homes dirigits per Ignasi Senabre acumulen quatre partits sense guanyar i la segona derrota consecutiva. Actualment ocupen la desena posició amb dotze punts.

Fitxa tècnica

CF Damm (7): Alex Ruiz, Flavio Ruggeri (Joan Berge, 70′), Gerard Morell, Ramon Terrats, Joel Arumi, Ivan de la Peña, Marc Suarez, Daniel Molina, Guillem Naranjo (Luis Aguilera, 67′), Marc Esteban (Marc Granero, 70′) i Aitor Sanchez.

Juvenil A (1): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Adrian Gomez (Alexis José, 75′), Jordi Moron, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina, Daniel Santiago, Alejandro Romera, Alex Calatrava (Ivan Mañana, 65′) i Jomi Nazarov.

Gols: 1-0 Guillem Naranjo (12′), 1-1 Oriol Solina (26′), 2-1 Guillem Naranjo (45′), 3-1 Guillem Naranjo (60′), 4-1 Karim L’Koucha (72′), 5-1 Aitor Sanchez (81′), 6-1 Karim L’Koucha (86′), 7-1 Aitor Sanchez (88′).

Àrbitre: Sr. Enric Bureu Mendez (del. Barcelona) ha amonestat Daniel Santiago (49′), Ignasi Senabre (58′), Alejandro Romera (79′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal d’Horta.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (0-1)

El Sant Andreu Atlètic ha encadenat la quarta derrota consecutiva contra el líder destacat de la categoria, el CE Escola Futbol Mataró, per 0-1. Si bé les anteriors derrotes van ser doloroses per la forma de perdre, els homes entrenats per Marc Rodríguez han quallat un bon partit i per petits detalls s’ha escapat el partit. La primera meitat ha estat molt igualada. El filial quadribarrat s’ha ordenat correctament en defensa, ja que acumulava molta gent pel carril central per dificultar la progressió dels mataronins. Hi ha hagut poques ocasions de gol i s’ha arribat 0-0 al descans.

A la represa, ha continuat la mateixa dinàmica de partit. En una falta que han tret ràpidament els visitants, ha agafat desprevinguda la defensa andreuenca i Enrique Amador ha fet gol (66′). El Sant Andreu Atlètic no li ha perdut la cara al partit, fins i tot, quan David Gomez ha estat expulsat amb vermella directa en el 87′. El CE Mataró s’ha defensat bé de les escomeses locals. Finalment, el filial quadribarrat ha perdut, però les sensacions són de millora respecte a les anteriors jornades. Els andreuencs són els dotzens classificats amb dotze punts.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (0): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, Mohammad Kaddour, David Gomez, Ricardo Garcia, Ismael Sanchez, Carlos Raul (Marc Montejo, 46′), Marc Viver (Daniel Delgado, 79′), Yasser Chapfika, Marc Cervera (Joan Manuel Camacho, 67′) i David Heras (Alex Montero, 67′).

CE Escola Futbol Mataró (1): Pol Andiñach, Lluis Garcia (Victor Yustos, 70′), Daniel Prieto, Ismael Aguilar, Alex Aznar, Oriol Martínez (Marc Pascual, 58′), Aitor González (Cristian Fernandez, 76′), Guillem Creus (Antonio Muñoz, 58′), Enrique Amador (Pedro Pareja, 70′), Aleix Cirera i Adrian Simon.

Gol: 0-1 Enrique Amador (66′).

Àrbitre: Sr. Jordi José Barrera (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Mohammad Kaddour (72′), Joan Manuel Camacho (73′), Ismael Sanchez (80′), David Gómez (vermella directa-87′) pels locals i Victor Yustos (74′), Aleix Cirera (78′), Alex Aznar (85′), Ismael Aguilar 88′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 10 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze del Juvenil A contra el CF Damm | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS