Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Els equips andreuencs travessen una mala ratxa, que no són capaços de capgirar. El Juvenil A ha perdut per la mínima contra la Unió Jabac i Terrassa (0-1) i és la tercera derrota consecutiva. Pel que fa al Sant Andreu Atlètic ha patit una desfeta al camp del CF Mollet UE (3-1) i acumula cinc jornades consecutives perdent.

Derrota del Juvenil A (0-1)

El Juvenil A arribava al partit amb necessitat de sumar punts per abandonar la zona mitjana de la classificació i escalar posicions. Enfront hi havia l’Unió Jabac i Terrassa, un dels equips més forts de la categoria, ja que els egarencs estan lluitant per les places d’ascens a Divisió d’Honor. El partit ha començat molt igualat, però a poc a poc els andreuencs ha aconseguit el domini de la pilota. Tot i això, en la primera i única arribada dels visitants, Marc Samper ha fet el 0-1 (32′). Aquest gol ha deixat estabornit l’equip dirigit per Ignasi Senabre, que no ha reaccionat en el tram final de la primera part.

A la represa, el conjunt andreuenc ha pitjat l’accelerador. S’ha apropat diversos cops amb perill a l’àrea del Jabac, però entre el porter i la mala punteria no han pogut perforar la xarxa. El Juvenil A ha estat el dominador de la segona meitat, però no ha tingut el premi del gol de l’empat. Els visitants, ben ordenats en defensa, han mantingut l’avantatge en el marcador fins al final del partit. Nova derrota del Juvenil A, la tercera consecutiva, i els andreuencs baixen a l’onzena posició, amb dotze punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Víctor Parra, Izan Espinosa, Jordi Moron, Sergi Dominguez, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina, Daniel Santiago, Alejandro Romera, Alex Calatrava (Joel Jurado, 86′) i Adrian Gomez (Ivan Mañana, 84′).

Unió Jabac i Terrassa (1): Alejandro Lazaro, Xavier Murcia, Victor Barrionuevo, Alex Otero, Juan David, Sergio Medina (Xavier Lopez, 46′), Marc Samper (Joel Ruiz, 82′), Marc Torres, Gerard del Rio (Aladar Ceniceros, 88′), Jordi Perez (Eric Bellon, 56′) i Oriol Alfaro.

Gol: 0-1 Marc Samper (32′).

Àrbitre: Sr. Salvador Morros Monge (del. Baix Llobregat) ha amonestat Sergi Dominguez (23′), Oriol Solina (56′), Marc Arnau (75′ i 78′-expulsió) pels locals i Juan David (11′), Xavier López (60′), Victor Barrionuevo (vermella directa-81′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 12 del Grup 7 de LLiga Nacional disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (3-1)

El Sant Andreu Atlètic ha entrat en una mala dinàmica de resultats. Amb la derrota al camp del CF Mollet UE, ja és la cinquena consecutiva. El partit ha començat amb un gol dels locals en el minut 6 de Cadmo Buenache a la sortida d’un córner. El filial quadribarrat ha reaccionat i Alex Montero ha fet l’1-1 (20′). El matx estava molt travat, cap dels dos equips tenia més domini que l’altre, però de nou Buenache ha tornat a marcar en l’única aproximació clara dels locals (33′). Els homes de Marc Rodríguez han tornat a augmentar les revolucions per empatar el duel, però no han estat afinats de cara el gol. 2-1 al descans.

En la segona part, els locals han sortit millor i David Castro ha fet el tercer gol (54′). El Sant Andreu Atlètic no s’ha rendit i ha avançat línies. El filial quadribarrat ha tingut tres clares oportunitats per marcar, però no ho ha aconseguit. Finalment s’ha materialitzat la derrota. Amb aquest resultat, el conjunt andreuenc és el dotze classificat amb dotze punts.

Fitxa tècnica

CF Mollet UE (3): Erick Ayala, Guillem Font, Oriol Serra, Victor Rodriguez, Nil Sanz, Marti Garcia (Sergio Rueda, 61′), Cadmo Buenache (Joshua Romero, 51′), Sergio Gonzalez, Jose Gonzalez (Brian Quijada, 70′), David Garcia (Christian Gomez, 51′) i David Castro (Sergio Montero, 77′).

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Boixaderas, Sergi Lobo (Marc Guinó, 61′), Marc Cervera, Ricardo Garcia (Carlos Raul, 46′), Mohammad Kaddour, Alex Montero, Marc Viver, Joan Manuel Camacho (Daniel Delgado, 61′), Marc Montejo, David Heras i Ismael Sanchez (Alberto Enes, 61′).

Gols: 1-0 Cadmo Buenache (5′), 1-1 Alex Montero (20′), 2-1 Cadmo Buenache (33′), 3-1 David Castro (54′).

ÀrbitreSra. Cecilia Muñoz Di Giovambattista (del. Maresme) ha amonestat Cadmo Buenache (22′), Sergio Gonzalez (31′), Joshua Romero (69′) pels locals i Marc Cervera (26′), Joan Manuel Camacho (32′), Marc Viver (44′), Mohammad Kaddour (67′), David Heras (78′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 del grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal Germans Gonzalvo.

Imatge: Celebració del gol andreuenc del partit entre el CF Mollet UE i el Sant Andreu Atlètic | CF Mollet UE.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS