Doble objectiu: tres punts i porteria a zero

El Sant Andreu afronta el primer de dos desplaçaments consecutius a Les Fontetes. Els andreuencs necessiten la victòria contra el Cerdanyola per a no perdre més terreny a la lliga i per a trencar la ratxa de les dues derrotes sofertes contra el Santfeliuenc i el Vilafranca. Tres punts i la porteria a zero, el doble objectiu dels quadribarrats.

L’equip de Mikel Azparren vol treure’s l’espina i tornar a guanyar. El Sant Andreu ha caigut a la zona mitjana de la taula i són a sis punts de la zona de promoció, amb un partit menys, i a dotze del líder, amb dos partits menys que el Llagostera. El conjunt gironí descansa aquest cap de setmana.

El handicap, però, és la gran quantitat d’equips que es troben entremig. Un d’ells és el Cerdanyola, amb un punt més que els andreuencs i també un partit disputat més. A l’estiu, els quadribarrats van superar els vallesans amb comoditat a la Copa Catalunya (3-1).

A la lesió de Llamas se suma David López, que va acabar l’últim partit amb molèsties. Felipe Sá és dubte, però podria entrar a la convocatòria. Óscar García és baixa per sanció per part local.

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 16 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 18 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Les Fontetes
Arbitratge: Juan Antonio Navarro Garcia (del. Tarragona), assistit per Jairo Ozaez González (Granollers) i Ricard Vidal Clermont (Granollers)
Seguiment@uesantandreu,  Sant Andreu Ràdio i Footters.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS