Empat del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Jornada amb regustos diferents pels equips andreuencs. El Juvenil A ha empatat al camp del FC Girona B (1-1) i ha trencat una ratxa de tres derrotes consecutives. En canvi, el Sant Andreu Atlètic segueix immers en la mala dinàmica i amb la dura desfeta contra el CD Montcada (1-5) ja acumula sis jornades consecutives perdent. 

Empat del Juvenil A (1-1)

Després de tres derrotes consecutives el Juvenil A torna a sumar, en aquesta jornada un punt, amb l’empat en el camp complicat del FC Girona B. Els andreuencs han quallat un gran partit. La primera meitat ha començat molt igualada, amb una possessió de pilota molt repartida i poques ocasions de gol. La dinàmica s’ha mantingut durant els primers 45 minuts i s’ha arribat al descans amb el 0-0.

A la represa, el Juvenil A ha sortit endollat i Oriol Solina, que ha començat com a suplent però a l’inici de la segona part ha entrat al camp, ha avançat els andreuencs en el marcador (51′). Ha estat un punt de moral pel conjunt quadribarrat, que estava tenint els millors minuts. A poc a poc, el Girona B ha començat a intensificar els seus atacs i ha aconseguit empatar en el 79′ amb el gol de Gerard Pouget. En els últims compassos ambdós equips han tingut oportunitats per guanyar, però s’ha mantingut l’empat a 1. Bon resultat per l’equip dirigit per Ignasi Senabre, que trenquen la mala ratxa de resultat amb un bon empat a domicili. Els andreuencs són dotzens a la classificació amb tretze punts.

Fitxa tècnica

FC Girona B (1): Lluis Tarres, Angel Blanco, Pau Fortuny, Ferran Genero, Pau Baro, Gerard Pouget, Bilal Ait (Eric Callis, 80′), Alejandro Ariel, Pau Victor, Unai Jodar (Massimo Bianco, 74′) i Richmon Dapaah.

Juvenil A (1): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Jordi Moron (Marcos Serrano, 89′), Sergi Dominguez, Daniel Santiago, Jorge Emilio, Jomi Nazarov, Oriol Fabregas, Alejandro Romera (Ivan Mañana, 89′), Alex Calatrava (Joel Jurado, 84′) i Adrian Gomez.

Gols: 0-1 Oriol Solina (51′), 1-1 Gerard Pouget (79′).

Àrbitre: Sr. Pol Toril Bagen (del. Vallès Occidental) ha amonestat Richmon Dapaah (38′), Pau Fortuny (78′) pels locals i Sergi Dominguez (31′), Jorge Emilio (55′), Jordi Moron (57′), Oriol Solina (78′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal de Vilablareix.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (1-5)

El Sant Andreu Atlètic no remunta el vol. Sisena derrota consecutiva. El rival era el CD Montcada, un equip que està lluitant per les places d’ascens. El partit ha començat positivament pels interessos del filial quadribarrat quan Joan Manuel Camacho ha marcat en el 5′. Els andreuencs han sortit endollats, però en una de les primeres aproximacions dels montcadencs Hamza Cheikh ha igualat el marcador (19′). Poc després ha començat l’exhibició individual pels visitants d’Alejandro Escruela, que ha fet un ‘hat trick’. Ha fet l’1-2 en el 25′ i l’1-3 just abans del descans (45′).

A la represa, el Montcada ha sortit millor i Escruela ha fet el tercer gol en el seu compte particular. 1-4 en el 65′. El Sant Andreu Atlètic ha quedat estabornit i sense capacitat de reacció. Els visitants han fet la cinquena diana mitjançant Damian Festa (73′). Derrota dura per 1-5 del filial quadribarrat, que encadena la sisena derrota consecutiva, i ocupa la plaça número catorze de la lliga amb dotze punts.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Garcia, Sergi Lobo, Marc Cervera, Ricardo Garcia, Marc Viver (Xavier Miras, 59′), Joan Manuel Camacho (Alberto Enes, 71′), Mohammad Kaddour, Yasser Chapfika, Alex Montero, Marc Montejo (David Heras, 71′) i Ismael Sanchez (Carlos Raul, 71′).

CD Montcada (5): Cesc de Bode, Alejandro Escruela, Lucas Blas, Carlos Vidal, Arnau Basagaña (Guillem Joan, 86′), Hamza Cheikh, Nicolas Charpin, Jaime Ruiz, Eric Joan, David Castellanos (Rafael José, 82′) i Damian Festa.

Gols: 1-0 Joan Manuel Camacho (5′), 1-1 Hamza Cheikh (19′), 1-2 Alejandro Escruela (25′), 1-3 Alejandro Escruela (45′), 1-4 Alejandro Escruela (65′), 1-5 Damian Festa (73′).

Àrbitre: Sr. Albert Garcia Bernabeu (del. Baix Llobregat) ha amonestat Marc Montejo (26′), Ismael Sanchez (47′), Marc Cervera (52′), Sergi Lobo (70′) pels locals i Carlos Vidal (38′), Eric Joan (62′), Lucas Blas (89′), Alejandro Escruela (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 12 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze del Juvenil A enfront del FC Girona B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS