Ensopegada dolorosa del Sant Andreu (1-2)

El Sant Andreu ha encadenat la segona derrota consecutiva a la lliga davant el Vilafranca. L’equip de Mikel Azparren no ha disputat un bon partit i ha cedit la primera derrota al Narcís Sala. Oribe i Gestí han anotat els dos gols visitants i Elhadji ha retallat la diferència als minuts finals.

Mal partit dels quadribarrats, incapaços d’imposar el ritme de partit que els convenia davant un Vilafranca que ha aprofitat els errors del Sant Andreu per a endur-se els tres punts del Narcís Sala. Óscar ha tingut la primera opció a la sortida d’un córner, però un defensor ha blocat el seu xut (10’).

El Vilafranca ha recuperat diverses pilotes en zona de construcció andreuenca, i en una pèrdua defensiva Rosillo ha fet una bona passada entre línies per a deixar sol Oribe. Segovia ha salvat el primer xut, però el rebot ha caigut a peus del davanter i a la segona no ha perdonat (20’).

Ferran ha sortit a la segona meitat, però no ha pogut revertir la dinàmica del partit.

Els andreuencs han intentat reaccionar, però els vilafranquins estaven còmodes sobre la gespa i no han cedit terreny. Oribe ha posat Segovia a prova de nou i el porter ha respost amb una gran aturada (29’), i Sergi ha creuat massa després d’una nova pèrdua local (35’).

Abans del descans, Josu ha tingut l’empat a les seves botes. Óscar ha llençat el contracop, Elhadji ha marxat del defensa i ha centrat per a l’arribada de Josu, però la rematada de primeres ha topat contra el travesser (43’). A la segona meitat, el Sant Andreu ha sortit amb empenta, però sense crear ocasions contra la porteria de Miguel Ramos.

En canvi, el Vilafranca ha esperat la seva oportunitat i ha marcat el segon. Sergi ha comès una falta clara sobre Jaume, ha recuperat la pilota i ha fet la passada a Gestí, que ha batut Segovia (61’). El lateral andreuenc ha hagut de ser substituït i al final del partit ha marxat marejat pel fort cop que ha rebut.

Kuku ha fregat l’empat en temps afegit.

Azparren ha donat entrada a Ferran, Kuku i Víctor Alonso, que tornava després de la lesió, però els nous jugadors tampoc han reanimat l’equip. Ton Alcover, de falta lateral, no ha trobat porteria (72’). El Sant Andreu ha empès i Elhadji, a cinc minuts pel final, ha retallat la diferència rematant una centrada-xut de Josu. El mateix davanter i Kuku, en temps afegit, han tingut dues rematades que no han trobat porteria.

La derrota deixa els quadribarrats a mitja taula, lluny de la zona de promoció d’ascens. El Sant Andreu afrontarà ara dos desplaçaments consecutius en què està pràcticament obligat a guanyar, contra el Cerdanyola i el Castelldefels.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Jaume (Kuku, 72’), Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Víctor, 72’), Alcover, Juanan (Ferran, 58’), Josu, Óscar Muñoz i Elhadji.

FC Vilafranca (2): Miguel Ramos, Óscar Sierra, Mateu Pelegrín, Èric Via, Fontanils, Sergi (Luca, 75’), Boira, Oribe, Gestí (Guti, 77’) i Rosillo (Escamilla, 88’).

Gols: 0-1 Oribe (20’), 0-2 Gestí (63’), 1-2 Elhadji (85’).

Àrbitre: Sr. Martin Varas (del. Baix Llobregat), ha amonestat Noguera i Kuku pels locals i Óscar Sierra i Èric Via pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 15 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS