Final a la vista

El Sant Andreu disputa aquest dimecres (18:00h) la semifinal de la Copa Catalunya a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l’Espanyol ‘B’. L’equip de Mikel Azparren ensuma final de la competició després d’una trajectòria immaculada, amb quatre victòries a les anteriors eliminatòries.

La final de la Copa Catalunya és a un pas. El Sant Andreu ha de derrotar l’Espanyol ‘B’ i aconseguirà la classificació. El filial blanc-i-blau és l’últim escull, després d’haver superat el Vilassar, el Cerdanyola, l’Horta i el Barça ‘B’ fa dues setmanes. Els periquitos, per la seva banda, van derrotar per la mínima el Reus als quarts de final.

Els quadribarrats arriben a aquest partit enmig d’una mala ratxa a la lliga, però no volen tancar el capítol de la Copa en va. L’esforç i la factura que s’ha pagat han de valdre la pena, i en conseqüència l’equip de Mikel Azparren sortirà a competir al màxim per a assolir la final. L’Espanyol ‘B’ ha acumulat tres derrotes a la lliga i es troba a mitja taula.

Azparren no podrà comptar amb Llamas ni David López per lesió. Dani Guerrero i Óscar Muñoz arrosseguen molèsties físiques.

RCD ESPANYOL ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: semifinals de la Copa Catalunya
Horari: dimecres 21 de novembre, a les 18:00h
Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque
Arbitratge: Óscar Carballo Vázquez (del. Barcelona), assistit per Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental) i Àlex Salguera Delgado.
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020

Prèvia Femení B

Premsa14 de febrer de 2020

Continuar sumant

Premsa14 de febrer de 2020

Victòria del Femení B (6-4)

Premsa10 de febrer de 2020