Final a la vista

El Sant Andreu disputa aquest dimecres (18:00h) la semifinal de la Copa Catalunya a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l’Espanyol ‘B’. L’equip de Mikel Azparren ensuma final de la competició després d’una trajectòria immaculada, amb quatre victòries a les anteriors eliminatòries.

La final de la Copa Catalunya és a un pas. El Sant Andreu ha de derrotar l’Espanyol ‘B’ i aconseguirà la classificació. El filial blanc-i-blau és l’últim escull, després d’haver superat el Vilassar, el Cerdanyola, l’Horta i el Barça ‘B’ fa dues setmanes. Els periquitos, per la seva banda, van derrotar per la mínima el Reus als quarts de final.

Els quadribarrats arriben a aquest partit enmig d’una mala ratxa a la lliga, però no volen tancar el capítol de la Copa en va. L’esforç i la factura que s’ha pagat han de valdre la pena, i en conseqüència l’equip de Mikel Azparren sortirà a competir al màxim per a assolir la final. L’Espanyol ‘B’ ha acumulat tres derrotes a la lliga i es troba a mitja taula.

Azparren no podrà comptar amb Llamas ni David López per lesió. Dani Guerrero i Óscar Muñoz arrosseguen molèsties físiques.

RCD ESPANYOL ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: semifinals de la Copa Catalunya
Horari: dimecres 21 de novembre, a les 18:00h
Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque
Arbitratge: Óscar Carballo Vázquez (del. Barcelona), assistit per Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental) i Àlex Salguera Delgado.
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019