Final merescuda! (2-2; 4-5)

El Sant Andreu s’ha classificat per la final de la Copa Catalunya en superar l’Espanyol ‘B’ a la tanda de penals. Jaume i Kuku han avançat els quadribarrats per partida doble, però Alberto i Max han empatat pels blanc-i-blaus. A la tanda, una aturada d’Iván Fuentes ha donat l’accés a la final contra el Vilafranca.

Els quadribarrats arribaven a la CE Dani Jarque amb la intenció de competir contra l’Espanyol ‘B’. El conjunt blanc-i-blau ha començat dominant l’esfèrica, mentre que l’equip de Mikel Azparren esperava la seva oportunitat al contracop o pilota aturada. Carlos ha tingut la primera oportunitat, en un xut creuat que ha fregat el pal (9’).

El Sant Andreu no cedia terreny als periquitos, que intentaven desestructurar la defensa amb molta mobilitat. Els andreuencs han donat l’estocada des de la cantonada. Felipe Sá ha posat la pilota al segon pal i Jaume Villar, imperial, s’ha elevat i ha enviat l’esfèrica al fons de la porteria (15’).

La testa de Jaume Villar, de nou clau.

Amb l’Espanyol ‘B’ estabornit, els quadribarrats han tingut una nova ocasió clara. De nou Carlos Martínez, molt actiu, ha fet una jugada individual que ha acabat amb una centrada al punt de penal, però la rematada de primeres de Kuku no ha trobat porteria (19’).

Els blanc-i-blaus han persistit en el domini, i en una jugada a la mitja hora de partit han trencat la defensa del Sant Andreu. Damià ha fet una passada per l’arribada de Víctor, i la centrada endarrere l’ha rematada Alberto per a empatar la semifinal (31’). Poc després, Felipe ha reclamat un penal després de caure dins l’àrea, i a la jugada següent Kuku ha gaudit d’un xut des de la frontal, però li ha sortit massa centrat (37’).

Felipe Sá, un corcó a la banda.

La segona meitat ha continuat amb la mateixa dinàmica, amb un Espanyol ‘B’ dominador i un Sant Andreu molt solidari en defensa i competitiu. Hi ha hagut un carrusel de canvis –fins a sis permesos per equip– i Josu, en la primera pilota que ha tocat, ha fet una passada llarga per Carlos, que ha fet la passada de la mort perquè Kuku anotés el segon (60’).

No obstant això, s’ha repetit el guió de la primera part i els blanc-i-blaus han empatat ràpidament gràcies a Max, que havia entrat feia pocs minuts al terreny de joc (72’). Juanan ha reclamat un penal a deu minuts pel final, però l’àrbitre no ha interpretat que hi hagués res, i Ferran ha estat d’anotar el tercer en una centrada de Josu que ha rebotat en la seva cama de suport.

Kuku s’ha retrobat amb el gol.

El partit s’ha encaminat cap a la tanda de penals, tot i que l’Espanyol ‘B’ ha creat perill fins els últims instants amb l’electricitat de Doncel i Nil a les bandes locals. La semifinal s’havia de decidir des dels onze metres i el Sant Andreu ha estat més encertat: Juanma ha fallat el primer, però la resta de xutadors (Ferran, Ton Alcover, Elhadji, Josu i Juanan) han anotat. Pels locals, Max ha enviat el tir al pal i en el sisè, Iván Fuentes ha aturat el llançament de Víctor.

Els andreuencs han celebrat l’accés a la final de la Copa Catalunya, que disputaran contra el Vilafranca en una data encara per determinar.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol ‘B’ (2): Adri (Yari, 46’), Víctor, Salto, Nacho, Genar (Doncel, 62’), Damià, Óscar (Pol Lozano, 65’), Erik (Nil, 57’), Ángel (Pau, 57’), Alberto (Max, 58’) i Bojan.

UE Sant Andreu (2): Iván, Jaume (Josu, 58’), Juanma, Carroza (Noguera, 46’), Juanan, Wander, Víctor Alonso (Alcover, 68’), Guillem, Felipe (Elhadji, 70’), Carlos (Ferran, 65’) i Kuku.

Gols: 0-1 Jaume (15’), 1-1 Alberto (31’), 1-2 Kuku (60’), 2-2 Max (72’).

Àrbitre: Sr. Carballo Vázquez (del. Barcelona), ha amonestat Nacho i Alberto pels locals i Kuku i Elhadji pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la semifinal de la Copa Catalunya, disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS