El Sant Andreu ha caigut derrotat contra el Santfeliuenc tot i haver-se avançat en el marcador. Ton Alcover, amb un gol afortunat de falta a la primera part, ha donat avantatge als quadribarrats, que han tingut opcions per a sentenciar l’encontre. L’equip de Mikel Azparren ha perdonat i els locals han remuntat amb una rematada de David un gran gol de Romo.

Els andreuencs han cedit tres punts importants a Les Grases després de veure com el Santfeliuenc remuntava el partit. El Sant Andreu ha tingut un bon inici, amb arribades a l’àrea de Toni i un parell de rematades d’Elhadji. El gol de falta de Ton Alcover (11′), després que el xut rebotés en el cap de Sani, ha obert el camí cap a una victòria que s’ha resistit.

L’equip d’Azparren ha governat el partit, mentre el conjunt local treia aigua i esperava al contracop. Collado, amb un xut creuat, ha tingut l’única ocasió del Santfeliuenc (30′). Juanan Gallego, amb una fuetada des de la frontal, ha estat a punt de marcar el segon, però entre Toni i el travesser han evitat el gol de l’extrem andreunc (31′). Abans del descans, Elhadji ha provat una nova rematada i Segovia ha avortat una jugada perillosa llençant-se a terra.

Ton Alcover, de falta, ha marcat el seu tercer gol a la lliga.

A la segona meitat, els quadribarrats no han pogut dominar el partit. El Santfeliuenc ha fet un pas endavant i ha posat el Sant Andreu contra les cordes, fins que David, de cap, ha establert l’empat (65′). Abans, però, Kuku havia tingut un u contra u per a sentenciar i Toni havia salvat els locals. Quedaven molts minuts i els andreuencs tenien marge per a reaccionar, però avui l’equip no ha tingut la pausa suficient. Els locals han pressionat i han ofegat la sortida de pilota de l’equip d’Azparren.

El tècnic navarrès ha fet un canvi ofensiu amb l’entrada de Carlos i ha arriscat amb una defensa de tres jugadors, tàctica que va ser útil la setmana passada contra el Sants. El Sant Andreu ha centrat pilotes a l’àrea, però no han trobat rematador. El partit s’ha trencat i podia passar qualsevol cosa, i finalment un gran gol de falta lateral de Romo, per l’escaire, ha decantat la balança (86′).

La derrota deixa el Sant Andreu com a novè classificat, però amb dos partits menys que la majoria dels seus rivals. Dimecres, els andreuencs reben el FC Barcelona ‘B’ al Narcís Sala en els quarts de final de la Copa Catalunya.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

FC Santfeliuenc (2): Toni, Éric, Juanjo, Adrián, Jaume Duran, David, Kevin (Pol, 70′), Romo, Collado (Adrià, 57′), Maldonado i Sani (Joel, 70′).

UE Sant Andreu (1): Segovia, Jaume, Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Carlos, 73′), Alcover, Juanan, Ferran, Kuku (Josu, 62′) i Elhadji (Óscar, 80′).

Gols: 0-1 Alcover (11′), 1-1 David (65′), 2-1 Romo (86′).

Àrbitre: Sr. Romero Freixas (del. Tarragona), ha amonestat Sani, Romo i Toni pels locals i Juanan, Guerrero, Noguera i Elhadji pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 14 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Les Grases.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS