Informació sobre el viatge al Wanda: autobús i vol xàrter

La UE Sant Andreu organitzarà viatges amb autocar a Madrid perquè els aficionats que ho vulguin puguin assistir al partit de tornada dels setzens de final de la Copa contra l’Atlético al Wanda Metropolitano. L’hora de sortida serà el mateix dimecres 5 de desembre a les 9:30h des del Narcís Sala, i es tornarà una vegada acabat el partit. El preu serà de 50 euros, sense entrada.

També hi ha la possibilitat de reservar un vol xàrter que sortirà a les 9:45 de l’aeroport del Prat i que tornarà quan acabi el partit. Té un cost de 250 euros, també sense entrada, i no inclou els trajectes per Madrid. Pot reservar-se a les oficines avui i demà amb una paga i senyal de 10 euros. Si no s’arriba a omplir el vol, es retornarà l’import. Es necessiten un centenar de places perquè sigui viable.

Durant els pròxims dies s’informarà de la venda i preu de les entrades. També n’hi haurà de disponibles pels aficionats que vulguin viatjar pel seu compte.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS