Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic travessen una mala ratxa. L’equip dirigit per Ignasi Senabre, que no va disputar el darrer partit contra la UD Cornellà B perquè es va suspendre per la pluja, però anteriorment havia sumat una derrota i dos empats. El filial quadribarrat ha encadenat tres desfetes consecutives i fa cinc jornades que no guanya. A més, els rivals d’aquest cap de setmana són complicats. Ambdós equips juguen diumenge, el Juvenil A al camp del CF Damm (12:00 h) i el Sant Andreu Atlètic al Narcís Sala contra el CE Escola Futbol Mataró (18:00 h).

CF Damm – Juvenil A

El Juvenil A va començar bé la temporada, amb deu punts de divuit possibles, però no ha aconseguit bons resultats darrerament amb els dos empats contra l’AT Segre i CF Vilaseca, a més de la derrota davant la UD Unificación Bellvitge. Els andreuencs tenen pendent el partit de l’última jornada contra la UD Cornellà B, que es va suspendre per la pluja. Els homes entrenats per Ignasi Senabre ocupen la novena posició amb dotze punts.

L’equip quadribarrat vol tornar al camí de la victòria, però aquest diumenge es desplaça a un dels camps més complicats de la categoria, el CF Damm (12:00 h). Els cervesers són els segons classificats amb vint-i-dos punts, a tres del líder, el RCD Espanyol B. La Damm és l’equip favorit per ser un dels dos conjunts que a final de temporada ascendeixin a Divisió d’Honor. Enguany ha sumat set victòries, un empat i dues derrotes. Com a local, les estadístiques són tres victòries, un empat i una derrota. Serà un partit complicat pel Juvenil A, una prova de foc que arriba en una mala dinàmica dels andreuencs.

Sant Andreu Atlètic – CE Escola Futbol Mataró

El Sant Andreu Atlètic tampoc es troba en un bon moment. Des que va perdre la imbatibilitat a la jornada set, ha encadenat tres derrotes consecutives. La darrera sobretot dolorosa contra el Baron de Viver, ja que aquest equip arribava al matx amb cinc derrotes en els últims sis partits. El filial quadribarrat vol refer-se de la situació i començar a sumar per escalar posicions a la classificació, ja que són els desens classificats amb dotze punts.

Els homes de Marc Rodríguez, però, reben diumenge al Narcís Sala (18:00 h) el líder destacat de la categoria, el CE Escola Futbol Mataró, amb cinc punts de marge sobre el seu immediat perseguidor, el CD Montcada. Els mataronins han guanyat vuit partits i només n’han perdut un. Acumulen tres victòries consecutives, per tant, són un equip fiable. El Sant Andreu Atlètic hauria d’aprofitar el factor de jugar a casa, però en el Narcís Sala només han obtingut una victòria, a més de dos empats i una derrota. Serà un matx molt difícil pel filial quadribarrat, però que un bon resultat podria significar un punt d’inflexió i de confiança.

Imatge: Sant Andreu Atlètic | Arxiu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS