Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Després de les derrotes la passada jornada, els equips andreuencs han de remuntar el vol. El Juvenil A torna a enfrontar-se a un dels equips més potents de la categoria, l’Unió Jabac i Terrassa, el tercer classificat. El matx serà dissabte al Narcís Sala (17:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp del CF Mollet UE diumenge (12:00 h), un equip que està a la zona mitjana de la classificació.

Juvenil A – Unió Jabac i Terrassa

L’equip dirigit per Ignasi Senabre no travessa un bon moment, amb dues derrotes en les darreres dues jornades. El Juvenil A rep al Narcís Sala aquest dissabte (17:00 h) l’Unió Jabac i Terrassa, el tercer classificat, a tan sols un punt del líder, el RCD Espanyol B. Els andreuencs volen reviure l’esperit de l’única victòria que, de moment, han aconseguit com a local que va ser fa sis jornades contra la UE Llagostera (4-0).

Els egarencs, en canvi, ha encadenat tres victòries consecutives i vuit triomfs en onze jornades. Com a visitants són tres partits guanyats i tres duels perduts. Serà un partit complicat, però que el Juvenil A vol sumar els tres punts i tenir un cop de moral. Els andreuencs són els desens classificats, amb dotze punts, però tenen un partit pendent amb la UD Cornellà B, que es va ajornar.

CF Mollet UE – Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic ha entrat en una mala dinàmica, que li està costant refer-se. Ha encadenat quatre derrotes consecutives i ha caigut a la dotzena posició a la lliga, amb dotze punts. Aquest diumenge té el desplaçament al camp del CF Mollet UE (12:00 h) com una oportunitat per capgirar la ratxa.

Els molletans tenen dos punts més que el filial quadribarrat i ocupen l’onzena posició. Han guanyat en les últimes dues jornades i és un equip que ha guanyat els darrers dos partits com a local. Serà una prova de foc pel Sant Andreu Atlètic, que necessita tornar a sumar bons resultats.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

Més en

Empat i indignació final (1-1)

Premsa15 de setembre de 2019

Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

Premsa14 de setembre de 2019

El Juvenil A i fer el Narcís Sala un fortí

Premsa13 de setembre de 2019

La feblesa defensiva castiga el Sant Andreu (2-2)

Premsa11 de setembre de 2019