Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova oportunitat pels equips andreuencs de sortir de la mala ratxa de resultats. El Juvenil A té un desplaçament complicat aquest diumenge al camp del FC Girona B (12:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic rep al Narcís Sala també en diumenge el CD Montcada (18:00 h), el tercer classificat.

FC Girona B – Juvenil A

Ja són tres derrotes consecutives del Juvenil A i sis jornades que no guanya un partit. Els andreuencs no travessen un bon moment i els toca visitar aquest diumenge (12:00 h) el camp del FC Girona B. L’equip quadribarrat, que ocupa l’onzena posició a la classificació amb dotze punts, com a visitant ha sumat dues victòries, dos empats i dues derrotes.

Els gironins són els setens classificats, amb divuit punts, però també es troben en un mal moment. Tres empats i una derrota en les últimes quatre jornades. Com a locals han aconseguit tres victòries, un empat i dues derrotes. El Juvenil A necessita tornar a sumar, sobretot per recuperar la confiança i allunyar-se de la part mitjana baixa de la lliga.

Sant Andreu Atlètic – CD Montcada

El filial quadribarrat està immers en una mala ratxa, que de moment no ha pogut capgirar. Cinc derrotes consecutives dels andreuencs fa que necessitin tornar a sumar punts com sigui. El partit d’aquest diumenge al Narcís Sala, però, és contra un rival que està lluitant per l’ascens, com és el CD Montcada (18:00 h). El Sant Andreu Atlètic ocupa la dotzena posició amb dotze punts.

El Montcada va empatar en l’última jornada, però amb anterioritat havia encadenat tres triomfs consecutius. Són els tercers a cinc punts del líder, el CD Escola Futbol Mataró. Com a visitants han aconseguit quatre victòries, un empat i dues derrotes. Només han perdut a domicili en aquesta lliga. El Sant Andreu Atlètic ha de fer valer el factor Narcís Sala i tornar a recuperar el bon joc desplegat a l’inici de temporada si vol tornar a obtenir un bon resultat.

Imatge: Sant Andreu Atlètic | CF Mollet UE.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019