Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova oportunitat pels equips andreuencs de sortir de la mala ratxa de resultats. El Juvenil A té un desplaçament complicat aquest diumenge al camp del FC Girona B (12:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic rep al Narcís Sala també en diumenge el CD Montcada (18:00 h), el tercer classificat.

FC Girona B – Juvenil A

Ja són tres derrotes consecutives del Juvenil A i sis jornades que no guanya un partit. Els andreuencs no travessen un bon moment i els toca visitar aquest diumenge (12:00 h) el camp del FC Girona B. L’equip quadribarrat, que ocupa l’onzena posició a la classificació amb dotze punts, com a visitant ha sumat dues victòries, dos empats i dues derrotes.

Els gironins són els setens classificats, amb divuit punts, però també es troben en un mal moment. Tres empats i una derrota en les últimes quatre jornades. Com a locals han aconseguit tres victòries, un empat i dues derrotes. El Juvenil A necessita tornar a sumar, sobretot per recuperar la confiança i allunyar-se de la part mitjana baixa de la lliga.

Sant Andreu Atlètic – CD Montcada

El filial quadribarrat està immers en una mala ratxa, que de moment no ha pogut capgirar. Cinc derrotes consecutives dels andreuencs fa que necessitin tornar a sumar punts com sigui. El partit d’aquest diumenge al Narcís Sala, però, és contra un rival que està lluitant per l’ascens, com és el CD Montcada (18:00 h). El Sant Andreu Atlètic ocupa la dotzena posició amb dotze punts.

El Montcada va empatar en l’última jornada, però amb anterioritat havia encadenat tres triomfs consecutius. Són els tercers a cinc punts del líder, el CD Escola Futbol Mataró. Com a visitants han aconseguit quatre victòries, un empat i dues derrotes. Només han perdut a domicili en aquesta lliga. El Sant Andreu Atlètic ha de fer valer el factor Narcís Sala i tornar a recuperar el bon joc desplegat a l’inici de temporada si vol tornar a obtenir un bon resultat.

Imatge: Sant Andreu Atlètic | CF Mollet UE.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS