Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova oportunitat pels equips andreuencs de capgirar la mala dinàmica. Tots dos juguen aquest dissabte contra rivals de la part baixa de la classificació. El Juvenil A rep el Club Gimnàstic Tarragona B al Narcís Sala (17:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp del CP Sarrià (17:45 h). 

Juvenil A – Club Gimnàstic Tarragona B

El Juvenil A va encadenar tres derrotes consecutives, però en l’última jornada va empatar al camp del FC Girona B. Amb el bon joc de l’últim partit, l’equip andreuenc vol tornar a guanyar després de set jornades. El conjunt dirigit per Ignasi Senabre és el dotze classificat, amb tretze punts, i rep dissabte al Narcís Sala el Club Gimnàstic Tarragona (17:00 h).

Els tarragonins estan en la posició número catorze, empatats a punts amb el Juvenil A. Dels últims quatre partits n’ha empatat tres i n’ha perdut un i les seves estadístiques a domicili són un triomf, un empat i quatre desfetes. És un partit entre dos rivals amb una dinàmica similar. Els andreuencs hauran de fer valer el factor del Narcís Sala.

CP Sarrià – Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic ha encadenat sis derrotes consecutives, que l’han fet passar de la part alta a la baixa de la classificació. Els andreuencs són els catorzens amb dotze punts. Aquest dissabte, però, es desplacen al camp del CP Sarrià (17:45 h), un rival també de la part baixa, que només té un punt més que el filial quadribarrat.

En l’última jornada el Sarrià va tornar a guanyar, després d’haver de tres jornades sense fer-ho.  Com a locals, de sis partits n’han guanyat un, empatat tres i perdut dos. El Sant Andreu Atlètic necessita tornar a sumar punts, si no vol seguir perdent posicions a la lliga.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS