Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova oportunitat pels equips andreuencs de capgirar la mala dinàmica. Tots dos juguen aquest dissabte contra rivals de la part baixa de la classificació. El Juvenil A rep el Club Gimnàstic Tarragona B al Narcís Sala (17:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic es desplaça al camp del CP Sarrià (17:45 h). 

Juvenil A – Club Gimnàstic Tarragona B

El Juvenil A va encadenar tres derrotes consecutives, però en l’última jornada va empatar al camp del FC Girona B. Amb el bon joc de l’últim partit, l’equip andreuenc vol tornar a guanyar després de set jornades. El conjunt dirigit per Ignasi Senabre és el dotze classificat, amb tretze punts, i rep dissabte al Narcís Sala el Club Gimnàstic Tarragona (17:00 h).

Els tarragonins estan en la posició número catorze, empatats a punts amb el Juvenil A. Dels últims quatre partits n’ha empatat tres i n’ha perdut un i les seves estadístiques a domicili són un triomf, un empat i quatre desfetes. És un partit entre dos rivals amb una dinàmica similar. Els andreuencs hauran de fer valer el factor del Narcís Sala.

CP Sarrià – Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic ha encadenat sis derrotes consecutives, que l’han fet passar de la part alta a la baixa de la classificació. Els andreuencs són els catorzens amb dotze punts. Aquest dissabte, però, es desplacen al camp del CP Sarrià (17:45 h), un rival també de la part baixa, que només té un punt més que el filial quadribarrat.

En l’última jornada el Sarrià va tornar a guanyar, després d’haver de tres jornades sense fer-ho.  Com a locals, de sis partits n’han guanyat un, empatat tres i perdut dos. El Sant Andreu Atlètic necessita tornar a sumar punts, si no vol seguir perdent posicions a la lliga.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019