Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Després de la passada jornada en què ambdós equips van guanyar els seus partits i van trencar la mala ratxa que acumulaven, tornen a jugar aquest cap de setmana amb la intenció de seguir en el camí de la victòria. El Juvenil A es desplaça dissabte al camp del RCD Espanyol B (18:00 h), mentre que el Sant Andreu Atlètic rep diumenge al Narcís Sala el CF Singuerlín (20:00 h). 

RCD Espanyol B – Juvenil A

Després d’haver encadenat sis jornades consecutives sense guanyar, el Juvenil A va tornar a vèncer la passada jornada contra el Club Gimnàstic Tarragona B (2-1). Amb aquest cop de moral els andreuencs han escalat fins a l’onzena posició a la lliga. Tot i això, aquest dissabte afronten un dels partits més complicats de la temporada al camp del RCD Espanyol B (18:00 h).

L’equip blanc i blau és el segon classificat empatat a punts amb el líder, el FC Barcelona B. El RCD Espanyol va guanyar de forma clara l’últim partit contra el CF Badalona (1-6) i com a local dels set partits disputats, n’ha guanyat cinc, empatat un i perdut un. Aquest enfrontament és una prova de nivell pel Juvenil A.

Sant Andreu Atlètic – CF Singuerlín

El Sant Andreu Atlètic va guanyar en l’anterior jornada i va trencar una ratxa de sis derrotes consecutives. D’aquesta manera, el filial quadribarrat recupera sensacions, després de pràcticament dos mesos sense bons resultats. Els andreuencs ocupen l’onzena posició a la lliga, amb quinze punts, i s’enfronten aquest diumenge al Narcís Sala contra el CF Singuerlín (20:00 h), que té els mateixos punts que els homes dirigits per Marc Rodríguez.

El Singuerlín, però, no arriba en un bon moment al partit. Ha encadenat quatre derrotes consecutives, i de les últimes set jornades n’ha perdut sis i empatat una. És una bona oportunitat pel Sant Andreu Atlètic per sumar els tres punts i seguir revertint la dinàmica.

Imatge: Onze del Juvenil A en l’últim partit | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS