Obertes les incripcions al Campus de Nadal

La UE Sant Andreu organitza com cada any el Campus de Nadal. Enguany els dies de campus seran el 24, 27, 28 i 31 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, durant els matins de 09:00h a 14:00h, amb un servei d’acollida des de les 08:00h.

El campus consisteix en dos entrenaments, un altre d’específic d’accions a pilota aturada i competicions. Totes les activitats es fan al Narcís Sala. El preu és de 100 euros pels jugadors del futbol base i de 120 pels jugadors externs al club, i inclou l’esmorzar.

Cal inscriure’s omplint aquesta fitxa i duent-la a les oficines. Afanyeu-vos, perquè les places són limitades!

Per a més informació es pot contactar al correu electrònic futbolbase@uesantandreu.cat o bé trucant a les oficines del Narcís Sala (93 311 29 54).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS