Que sigui com un partit de Copa

El Sant Andreu estrena l’horari hivernal aquest diumenge al Narcís Sala contra el Vialfranca (12:00h). L’equip de Mikel Azparren necessita sumar els tres punts per a no perdre més terreny a la lliga. La plantilla està mentalitzada que l’objectiu és ser al capdavant de la classificació i jugar la promoció d’ascens.

Els quadribarrats han de refer-se de la desfeta contra el Santfeliuenc i començar a escalar posicions a la lliga. La victòria contra el Barça ‘B’ a la Copa Catalunya ha d’impulsar el Sant Andreu, que enguany suma un punt més que la temporada passada després de dotze jornades. Queda molt campionat per a disputar i la plantilla vol brindar un nou ‘playoff’ a l’afició.

El Vilafranca arriba en un moment irregular. Després d’un mal inici de lliga, els vilafranquins van aconseguir guanyar quatre partits consecutius, però la setmana passada només van sumar un dels nou punts en joc. Els de l’Alt Penedès, però, només sumen un punt menys que els andreuencs a la classificació.

Azparren no podrà comptar amb Llamas ni Felipe Sá per lesió. Víctor Alonso és dubte.

UE SANT ANDREU – FC VILAFRANCA

Competició: Jornada 15 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 11 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Juan Manuel Martin Varas (del. Baix Llobregat), assistit per Víctor Orgaz Serran (Osona) i Bilal Doudou Doudou (Bages)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS