Recuperar el pols a la lliga

El Sant Andreu disputa demà el segon partit consecutiu a domicili al camp del Castelldefels (12:00 h). L’equip de Mikel Azparren ha de recuperar el pols a la lliga després de tres jornades sense guanyar i una classificació per la final de la Copa Catalunya. L’objectiu, acabar la primera volta de la millor manera possible.

Tot i el bon partit disputat a Cerdanyola, el Sant Andreu només va sumar un punt i va prolongar la ratxa sense victòries a la lliga. Els quadribarrats han de recuperar el pols a la competició i això passa per un triomf a Els Canyars, on les dues últimes temporades han aconseguit victòries convincents. L’objectiu immediat és acabar la primera volta en la millor posició possible per a afrontar la segona amb totes les garanties.

El Castelldefels ocupa posicions de descens i acumula quatre jornades sense guanyar. No obstant això, el conjunt groc és un rival rocós, atès que els partits que perd són majoritàriament per la mínima, i tampoc figura entre els equips que encaixi més gols. Per contra, ara per ara sí que destaca per ser poc golejador.

Azparren no podrà comptar amb Llamas i Óscar Muñoz per lesió. David López i Dani Guerrero són dubte.

UE CASTELLDEFELS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 17 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 25 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Els Canyars
Arbitratge: Rafael Rodríguez Díaz (del. Barcelona), assistit per Efrain Molina López (Girona) i Ricard Navarro Juncà (Girona)
Seguiment@uesantandreu,  Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Footters.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS