Toca competir a la lliga

El Sant Andreu torna a la lliga diumenge al camp del Santfeliuenc (18:00h). L’equip de Mikel Azparren té l’oportunitat de retallar distàncies amb els primers classificats després dels resultats que s’han donat a la jornada intersetmanal, en què els quadribarrats van descansar després que s’ajornés el partit davant el CE L’Hospitalet, encara sense data.

El conjunt andreuenc afronta el desplaçament a Sant Feliu de Llobregat conscient de la importància d’aconseguir un triomf a domicili. El Sant Andreu no guanya fora de casa des de la segona jornada, una estadística que cal començar a revertir per a lluitar pel campionat de lliga. Tot i els bons partits a Granollers i Ascó, la victòria a domicili es resisteix.

El Santfeliuenc va ser l’únic equip de derrotar els quadribarrats per partida doble la temporada passada, amb un 1-0 a Les Grases i un sorprenent 0-3 al Narcís Sala. Els blanc-i-blaus arriben en un bon moment després de dues victòries aquesta setmana, contra el Vilafranca i el Cerdanyola, amb remuntada inclosa en l’últim cas.

Azparren no podrà comptar amb Llamas ni Víctor Alonso per lesió. Felipe Sá és dubte per unes molèsties físiques.

FC SANTFELIUENC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 14 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 4 de novembre, a les 18:00h
Estadi: Municipal Les Grases
Arbitratge: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona), assistit per Jesús Gimeno Solans (Lleida) i Pau Barnils Delgado (Lleida)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Footters

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

Més en

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2018

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018