Torna la Copa Catalunya al Narcís Sala

El Sant Andreu afronta aquest dimecres (20:00h) els quarts de final de la Copa Catalunya. L’equip de Mikel Azparren rep el FC Barcelona ‘B’ al Narcís Sala i cercarà un triomf que el classifiqui per a les semifinals del campionat. En cas d’accedir-hi, la semifinal seria el dimecres 21 davant el vencedor de l’eliminatòria entre el Reus i l’Espanyol ‘B’.

Sense una setmana per a reposar, el Sant Andreu torna a competir en partit oficial. Ara és el torn de la Copa Catalunya, una competició que els andreuencs no disputen des del 12 d’agost, quan van classificar-se pels quarts de final. L’equip de Mikel Azparren vol oblidar ja la derrota dolorosa patida contra el Santfeliuenc, però amb ganes de capgirar la dinàmica i tornar a vèncer.

El Barça ‘B’ s’incorpora a la competició en aquests quarts de final a partit únic, mentre que el Sant Andreu va haver de superar el Vilassar de Mar (2-0), el Cerdanyola (3-1) i l’Horta (1-1 i victòria als penals) per a classificar-se. El conjunt blaugrana, sisens classificats al grup III de la Segona B, arriben al duel després de tres jornades sense guanyar.

Azparren té les baixes de Llamas, Víctor Alonso i Felipe Sá per lesió.

UE SANT ANDREU – FC BARCELONA ‘B’

Competició: quarts de final de la Copa Catalunya absoluta
Horari: dimecres 7 de novembre, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Carlos Albelda Barcena (del. Barcelona), assistit per Daniel Luque Ortuño (Barcelona) i David Barón Ajenjo (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

Més en

Empat insuficient (1-1)

Premsa13 d'octubre de 2019

Sant Andreu – Castelldefels: reprendre el rumb

Premsa12 d'octubre de 2019

Capgirar la dinàmica

Premsa11 d'octubre de 2019

La UE Sant Andreu tindrà Femení “A” i “B”

Premsa10 d'octubre de 2019