Un Sant Andreu ultra competitiu (1-0)

El Sant Andreu s’ha desfet del Barça ‘B’ al Narcís Sala i s’ha classificat per les semifinals de la Copa Catalunya. Un gol de Juanma a la sortida d’una falta ha decantat la balança pels andreuencs, que han estat capaços de contrarestar les armes del conjunt blaugrana i de tancar la porteria d’Iván Fuentes sense cedir grans ocasions. El rival de la semifinal serà el filial de l’Espanyol el 21 de novembre.

L’equip de Mikel Azparren ha tret de nou el seu orgull i ha demostrat contra el Barça ‘B’ el seu caràcter ultra competitiu. El desgast de la Copa del Rei i la derrota contra el Santfeliuenc no han impedit que el Sant Andreu hagi sortit a mossegar el filial blaugrana amb l’ambició d’accedir a les semifinals de la Copa Catalunya.

Juanma, autor del gol de la classificació.

Els quadribarrats han avisat amb un primer xut de Josu quan no s’havia complert un minut de joc que ha sortit per sobre del travesser. La primera meitat ha transcorregut sense un dominador clar, amb el Sant Andreu pressionant el joc de possessió del Barça ‘B’. Els andreuencs han colpejat en una falta penjada des del mig del camp: després d’una sèrie de rebots i refusos a l’àrea, Juanma ha enviat la pilota al fons de la xarxa (23′).

Abans del descans, Elhadji ha fregat el segon amb un xut llunyà després d’una sortida del porter que no ha entrat per poc (39′). Ton Alcover, de falta directa, i Josu també ho han intentat sense trobar porteria. El Sant Andreu, crescut abans de la mitja part, ha arribat al vestidor amb la sensació que tenia el partit on el volia.

Iván ha mantingut la porteria a zero.

A la segona meitat hi ha hagut un reguitzell de canvis i els quadribarrats han pogut sentenciar, però un xut d’Elhadji després de rebre un toc d’esperó de Josu s’ha estimbat al pal (57′). Carles Pérez, de falta directa, ha tingut l’oportunitat més clara pels visitants (60′). El Barça ‘B’ ha intentat cercar forats per a atacar l’àrea local, però els d’Azparren han resistit i s’han mostrat molt sòlids defensivament.

El Sant Andreu ha celebrat la victòria amb l’afició i disputarà la semifinal amb l’Espanyol ‘B’ el dimecres 21 de novembre al Narcís Sala. L’últim pas abans de disputar de nou una final de la Copa Catalunya.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Iván Fuentes, Jaume (Noguera, 79′), Juanma, Carroza, Juanan, Wander, Alcover (Guillem, 61′), Josu, Ferran (David López, 46′), Carlos (Izan, 90′) i Elhadji (Kuku, 71′).

FC Barcelona ‘B’ (0): Iñaki Peña, Wague (Mingueza, 46′), Araujo, Alejandro (Serrano, 80′), Miranda (Cuenca, 46′), Monchu (Busquets, 46′), Ballou, Morer, Abel Ruiz, Collado (Nico, 46′) i Nils (Carles Pérez, 60′).

Gol: 1-0 Juanma (24′).

Àrbitre: Sr. Albelda Barcena (del. Barcelona), ha amonestat Alcover i David López pels locals i Morer i Cuenca pels visitants.

Incidències: partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya, disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS