Venda d’entrades pel Wanda Metropolitano

Aquest dijous es posaran a la venda les entrades pel partit de tornada dels setzens de final de la Copa entre l’Atlético de Madrid i el Sant Andreu al Wanda Metropolitano. L’afició andreuenca estarà situada al Fons Nord Grada Alta, hi haurà 557 localitats disponibles i les entrades costaran 20 euros.

Durant aquest dijous els socis tindran prioritat. A partir de divendres, se’n vendran per tothom.

La UE Sant Andreu informa els seus socis i aficionats de les següents condicions i indicacions que s’han comunicat al club.

  • Es vendran entrades a aficionats del Sant Andreu que no pertanyin a grups o penyes ultres i que no hagin participat amb anterioritat en actes violents ni que estiguin sancionats.
  • A cada entrada hi figurarà el nom del comprador, ja que és personal i intransferible. Caldrà presentar el DNI a l’accés al Wanda Metropolitano. Si el nom del document d’identitat no coincideix amb el de l’entrada, es denegarà l’accés.
  • Com a màxim es vendran dues entrades extres a cada soci, però haurà de presentar la fotocòpia del DNI.
  • No es permetrà accedir a l’estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o eslògans polítics, racistes, xenòfobs o que incitin a la violència o denigrin a les persones o entitats.
  • Tampoc es permetrà l’accés d’objectes específicament prohibits per la Llei de l’Esport, ni pancartes o banderes amb pal.

Viatge amb autocar

Continuen obertes les inscripcions al viatge amb autocar organitzat pel club, que sortirà el mateix dimecres dia 5 a les 09:30h des del Narcís Sala i tornarà una volta acabat el partit. El preu és de 50 euros i no inclou l’entrada.

Així mateix, els aficionats que viatgin pel seu compte podran comprar la seva entrada a les oficines del Narcís Sala.

Més en

Promoció per dijous: dos acompanyants per soci

Premsa15 d'abril de 2019

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'abril de 2019

El Sant Andreu es desfà del Cerdanyola (3-0)

Premsa13 d'abril de 2019

El tren del ‘play off’ passa pel Narcís Sala

Premsa12 d'abril de 2019