Victòries del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada molt positiva pels equips andreuencs. El Juvenil A ha guanyat el Club Gimnàstic Tarragona B (2-1) i torna a tastar la victòria després de sis jornades sense fer-ho. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha vençut el CP Sarrià (1-3) i amb aquest triomf trenca una mala ratxa de sis derrotes consecutives.

Victòria del Juvenil A (2-1)

El Juvenil A ha reaccionat després d’haver patit tres desfetes seguides. L’anterior jornada va aconseguir un bon empat al camp del FC Girona B (1-1) i en l’últim partit ha guanyat el Club Gimnàstic Tarragona B. Tot s’ha posat de cara pels andreuencs quan Jorge Emilio ha marcat l’1-0 en el minut tres de joc. Tot i això, l’equip quadribarrat ha continuat dominant el partit, tot i que sense tenir gaires ocasions clares més, i sense patir en defensa.

En el segon temps ha continuat la mateixa tònica. Els homes dirigits per Ignasi Senabre, mitjançant el gol d’Alejandro Romera (69′), han posat el 2-0 en el marcador. Els tarragonins, però, han reaccionat i retallat distàncies amb la diana de Marc Montalvo (77′). En els darrers minuts el Juvenil A ha hagut d’ajuntar les línies i defensar les escomeses del rival, però ha aconseguit segellar el triomf. Amb aquest resultat, els andreuencs tenen setze punts i ocupen l’onzè lloc a la classificació.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Víctor Parra, Izan Espinosa, Jordi Moron (Elhadji Ousmane, 86′), Sergi Domínguez, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina, Daniel Santiago, Alejandro Romera (Ivan Mañana, 88′), Alex Calatrava (Ethan Gomez, 89′) i Jomi Nazarov.

Club Gimnàstic Tarragona B (1): Pol Rodriguez, Joaquin Lorca, Albert Montragull (Eric De Las Heras, 84′), Roger Cunyat, Alfredo Rodriguez, Boaz Martijn, Oscar Antonio (Iñaki Moreno, 56′), Ricard Robledo, Sergio Rodriguez, Marc Montalvo i Aleix Caballe (Santiago Jose, 62′).

Gols: 1-0 Jorge Emilio (3′), 2-0 Alejandro Romera (69′), 2-1 Marc Montalvo (77′).

Àrbitre: Sr. Daniel Galera Serrano (del. Vallès Occidental) ha amonestat Boaz Martijn (71′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge destacada: Sant Andreu Atlètic celebrant la victòria en el vestidor UE Sant Andreu.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (1-3)

El Sant Andreu Atlètic ha tornat al camí de la victòria, després d’haver encadenat sis derrotes consecutives. Els andreuencs s’han mostrat molt sòlids al camp del CP Sarrià i han sumat els tres punts. El partit ha començat amb el domini de la possessió del filial quadribarrat, però els locals s’han avançat en el marcador amb una jugada aïllada que ha marcat Alex Peman (11′). L’equip dirigit per Marc Rodríguez ha continuat apostant per tenir la pilota i en una centrada des de la banda, Alex Montero ha fet l’1-1 (38′). A partir d’aquest moment, el conjunt andreuenc s’ha ordenat en defensar i cedit la pilota als rivals. En una recuperació del Sant Andreu Atlètic a la zona de mitjos, Marc Montejo en l’u contra u ha superat el porter i ha posat el 1-2 en el marcador (38′).

A la represa, el CP Sarrià ha sortit amb intensitat a la recerca de l’empat, sobretot amb moltes centrades a l’àrea. El filial quadribarrat s’ha defensat bé, el porter Roger Boixaderas ha estat segur en el joc aeri. Els andreuencs han resistit i han sentenciat el partit quan en una centrada Pol Verges s’ha fet gol en pròpia porteria (80′). 1-3 en el marcador. D’aquesta manera, el Sant Andreu Atlètic aconsegueix una victòria molt desitjada, que trenca una ratxa de sis derrotes consecutives. Amb el triomf, els homes dirigits per Marc Rodríguez arriben als quinze punts i escalen fins a l’onzena posició a la classificació.

Fitxa tècnica

CP Sarrià (1): David Sivatte, Alberto Perez, Francesc Genovard, Victor Perez, Pol Verges, Albert Parra, Pau Esteller (Francesc Xavier, 46′), Victor Lacambra (Ignacio Viola, 74′), Bernat Arnal, Alex Peman i Lluis Viñas (Jordi Ranera, 84′).

Sant Andreu Atlètic (3): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, Ismael Sanchez, Marc Cervera, David Gomez, Mohammad Kaddour, Xavier Miras (Marc Viver, 60′), Alex Montero (Marc Guinó, 88′), Daniel Delgado, Victor Ortega (Joan Manuel Camacho, 60′) i Marc Montejo (David Heras, 88′).

Gols: 1-0 Alex Peman (11′), 1-1 Alex Montero (32′), 1-2 Marc Montejo (38′), 1-3 Pol Verges en pròpia (80′).

Àrbitre: Sr. Adrian Sanchez Torres (del. Baix Llobregat) ha amonestat Pol Verges (44′), Victor Perez (83′) pels locals i Ismael Sanchez (28′), Marc Cervera (73′), Marc Montejo (78′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal de Vall d’Hebron.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS