El Sant Andreu ha caigut eliminat en mans de l’Atlético de Madrid amb el cap ben alt. L’equip de Mikel Azparren ha jugat una primera part per a emmarcar i ha tingut dues ocasions clares, de Josu i Elhadji, per a empatar l’eliminatòria. A la represa, els matalassers han pres l’accelerador i han sentenciat amb gols de Lemar, Kalinic i Correa en set minuts. Vitolo ha tancat el marcador a deu minuts pel final.

Quaranta-cinc minuts de somni. El Sant Andreu ha estat molt a prop d’igualar l’eliminatòria davant tot un Atlético de Madrid, que pràcticament no ha inquietat Segovia a la primera part. Els andreuencs han defensat amb seguretat i s’han atrevit en atac, fins el punt que han tingut les oportunitats més clares del primer període.

Només xuts per sobre del travesser d’Arias (12’) i Kalinic (14’) han provocat perill. El Sant Andreu, còmode amb la pilota per la pressió baixa de l’equip de Simeone, ha crescut amb el pas dels minuts i s’ha sentit còmode a la gespa del Wanda. En una indecisió defensiva, Elhadji ha recuperat la pilota. Adán ha sortit a tapar quan Carlos corria a caçar-la i l’esfèrica ha caigut als peus de Josu, que des de la frontal ha xutat i el porter local ha arribat a temps per a tocar-la amb la punta dels dits (20’).

Josu ha estat a punt de donar un ensurt a l’Atlético.

A l’ocasió claríssima de Josu l’ha seguit una oportunitat de Kalinic, en un xut creuat que ha fregat el pal (23’). El davanter matalasser ha intentat també una xilena blocada per Carroza (37’). Abans del descans, el Sant Andreu ha posat la por al cos al conjunt madrileny. Josu ha marxat de Lucas, ha fet la centrada i Elhadji s’ha erigit per a la rematada, i de nou Adán ha salvat els mobles amb una gran aturada (41’).

El Sant Andreu arribava al descans ben viu. L’Atlético patia, i Simeone ha donat entrada a Lemar i Rodri. El somni s’ha esvaït a la segona part, quan els locals han pres l’accelerador. En set minuts, Lemar, Kalinic i Correa han sentenciat l’eliminatòria. Lemar ha fet un gran gol des de fora l’àrea (46’), Kalinic s’ha imposat de cap (53’) i Correa s’ha regirat dins l’àrea i ha llençat un tir impossible per Segovia (57’).

Elhadji ha posat a prova Adán amb una gran rematada.

Els quadribarrats han quedat noquejats, però han continuat competint. L’afició desplaçada al Wanda ha animat per a donar suport a l’equip durant els noranta minuts, fent-se sentir al Wanda Metropolitano. L’Atlético ha baixat el ritme i els andreuencs han recuperat la compostura per a gestionar els últims minuts de l’eliminatòria. Vitolo, rematant una assistència rasa de Saúl, ha establert el marcador definitiu (80’) i Segovia, en temps afegit, ha evitat el cinquè amb una gran aturada.

El Sant Andreu diu adéu a la Copa després d’una gran trajectòria i d’haver fet gaudir els aficionats competint contra un rival del nivell de l’Atlético de Madrid. Objectiu complert, amb una gran imatge donada i competint fins el final.

Fotografies: Adrià Giménez – UESA

FITXA TÈCNICA

C. Atlético de Madrid (4): Adán, Arias, Moya (Rodri, 46’), Savic, Lucas (Montero, 59’), Saúl, Koke, Vitolo, Correa, Gelson (Lemar, 46’) i Kalinic.

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas (Víctor, 56’), Carroza, Noguera, David López (Juanan, 63’), Guerrero (Óscar, 73’), Jaume, Josu, Ferran, Carlos i Elhadji.

Gols: 1-0 Lemar (47’), 2-0 Kalinic (53’), 3-0 Correa (55’), 4-0 Vitolo (80’).

Àrbitre: Sr. Melero López (comitè d’Andalusia), ha amonestat Gelson pels locals i Noguera i Carlos pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, disputat al Wanda Metropolitano.

RODES DE PREMSA

 

RESUM DE LALIGA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS