Bon partit sense punteria (1-1)

El Sant Andreu no ha pogut superar l’Horta i ha cedit un nou empat. L’equip de Mikel Azparren ha jugat un bon partit i ha tingut diverses oportunitats de gol, però la falta de punteria ha passat factura. Gilbert ha avançat els visitants just després del descans i Ferran ha anotat el gol de l’empat. A la recta final, l’Horta s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Guillem, però el marcador no s’ha mogut.

La mala ratxa del Sant Andreu a la lliga es prolonga malgrat que els quadribarrats han jugat un bon partit aquest migdia contra l’Horta. Oportunitats de gol, dos xuts al pal i un punt de mala sort han evitat que se sumessin els tres punts. Els andreuencs, que han ofegat i incomodat el joc dels hortencs, han merescut un millor resultat.

Josu ha tingut la primera oportunitat a rebre una passada d’Elhadji. Ha arribat forçat a la rematada, que l’ha refusat Santaló en una gran aturada (16′). El porter visitant ha estat atent per a evitar que Ferran l’encarés en l’u contra u després que el control se li hagi escapat a l’andreuenc (32′) i ha vist com un xut llunyà de Ton Alcover fregava el pal (35′).

Els pals, enemics dels llançaments de falta d’Alcover.

L’única oportunitat de l’Horta ha estat un xut creuat i fort de Domi que Segovia ha tocat amb la punta dels dits per a enviar a córner (40′). A la segona arribada, però, els blanc-i-negres han fet diana. Ha estat al minut u de la segona meitat, després que Segovia aturés un primer tir des de fora l’àrea. Gilbert ha aprofitat el rebuig per a avançar els visitants.

El Sant Andreu ha reaccionat i s’ha llençat a cercar la remuntada. Santaló ha blocat una rematada d’Elhadji (50′) i un xut de falta d’Alcover s’ha estavellat al pal (51′). Poc després, Josu ha fregat el gol amb un xut de primeres després d’una centrada de córner que ha sortit desviat per pocs centímetres (56′). L’Horta, que pràcticament no sortia de camp propi, ha tingut una ocasió en un xut de Guillem rebutjat per Segovia.

Felipe, lluitant una pilota.

La insistència ha premiat els quadribarrats. Josu ha fet una passada llarga a Elhadji, que l’ha guanyada amb la seva lluita i entrega. El davanter ha centrat al cor de l’àrea i Ferran, pràcticament sense opció de rematada, s’ha inventat un xut acrobàtic en ple vol per a restablir les taules (66′). Un golàs que donava ales als andreuencs. Felipe Sá, en una acció individual, ha acabat enviant un xut al travesser (70′).

Quan faltaven deu minuts pel final, l’Horta s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Guillem. L’arbitratge ha crispat ambdós equips i també ha acabat expulsat Xavi Jiménez per haver protestat una falta. El Sant Andreu no ha pogut culminar la remuntada i s’ha hagut de conformar en sumar un punt abans de visitar el Wanda Metropolitano i el Nou Sardenya.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈNCICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Jaume, Juanma, Noguera, David López, Guerrero (Felipe, 59′), Alcover (Óscar, 83′), Josu, Ferran, Juanan i Elhadji (Carlos, 75′).

UA Horta (1): Santaló, Guillem, Castillo, Micaló, Domi (Marc, 71′), Galeano, Jordán, Genís, Nahuel (Aleix, 86′), Gilbert (Saúl, 81′) i Arnau.

Gols: 0-1 Girbert (46′), 1-1 Ferran (66′).

Àrbitre: Sr. Reinoso Mangas (del. Barcelona), ha amonestat Jaume, David López, Alcover, Ferran, Josu, Carlos i Felipe pels locals i Domi, Jordán, Galeano i Genís pels visitants. Ha expulsat Xavi Jiménez (75′) de la banqueta local i Guillem amb vermella directa (79′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. Al final de l’encontre s’ha lliurat el trofeu de la Festa Major a l’UA Horta.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS