Celebrada la Junta General Ordinària d’Accionistes

Dijous va fer-se la Junta General Ordinària d’Accionistes de la UE Sant Andreu al Casal Torre de la Sagrera. Hi van assistir un total de quinze accionistes, que representen més de 508.700 accions,gairebé tot l’accionariat del club andreuenc.

En primer lloc, van explicar-se els comptes del club i l’estat actual dels deutes, que han estat prosseguits d’un breu torn de preguntes que ha acabat amb la votació. Posteriorment, tots els accionistes assistents han pogut donar la seva opinió i plantejar qüestions durant el torn de precs i preguntes.

Finalment, el president Manuel Camino ha fet un discurs tractant diversos temes d’actualitat de la UE Sant Andreu, i ha fet un repàs de l’any 2018 en el seu conjunt.

Presentació i aprovació dels comptes anual

El Sant Andreu ha aconseguit rebaixar el deute durant aquest 2018, reduint-lo de 1.080.000€ fins els 853.000€, en major part gràcies als beneficis econòmics aconseguits de la classificació pels setzens de final de la Copa del Rei.

Va explicar-se que el deute històric amb Hisenda, que va arribar als 180.000 euros, s’ha rebaixat 39.000€ aquesta temporada i que actualment és de 50.000. Per altra banda, el deute amb la Seguretat Social és de 710.000€.

Els quinze accionistes van votar a favor de l’aprovació dels comptes, sense cap vot en contra ni abstenció.

Precs i preguntes

Durant la junta d’enguany, els accionistes van abordar diverses qüestions d’importància, a destacar: les accions dels Desperdicis, l’accés al camp per persones amb mobilitat reduïda i problemes a l’hora del cobrament dels abonaments.

Un dels accionistes va mostrar el seu descontentament amb els preus que paguen els Desperdicis, més barats respecte a la resta d’abonats, segons la seva opinió, i que a més causen problemes. Alguns accionistes opinen que el grup hauria d’assumir les sancions econòmiques que puguin arribar al club com a resultat de les seves accions. El president va respondre que el grup d’animació és fonamental.

Pel que fa a l’accés al Narcís Sala de les persones amb mobilitat reduïda, va explicar-se que és responsabilitat de l’Ajuntament de Barcelona perquè és el propietari del camp. Camino va afegir que hi ha set llocs adaptats al Gol Sud i que el consistori ja té els plànols per portar a terme les reformes, però no tenen pressupost ni data per començar les obres.

Per últim, alguns accionistes van queixar-se de les irregularitats en el número d’abonament, la qual cosa es devia a errors informàtics.

Discurs de Manuel Camino

El president del club va fer un ampli repàs a l’últim any del Sant Andreu, sobretot en l’àmbit esportiu. Va remarcar que la temporada passada es van aconseguir dues grans fites: classificar-se pel ‘playoff’ d’ascens i per la Copa del Rei.

Va advertir que cada temporada el club fa un esforç econòmic insostenible, però, que tal com està la Tercera Divisió, si es fes un equip per no baixar, acabarien baixant. També va destacar que el dèficit del Sant Andreu és equiparable que les subvencions que tenen altres clubs de la mateixa categoria.

Sobre la temporada actual, Camino va explicar que el desgast de la Copa del Rei i la Copa Catalunya ha passat factura a la lliga, havent jugat trenta partits oficials. El president també va donar un missatge d’optimisme respecte de la segona volta i confia que el Sant Andreu acabi la temporada entre els quatre primers classificats. També va aprofitar per a agrair el suport de l’afició durant l’eliminatòria contra l’Atlético de Madrid i en els ‘playoff’ contra l’Antequera i el Castelló.

Pel que fa a l’eliminatòria contra l’Atlético, Camino va agrair a la plantilla i el cos tècnic el fet que plantessin cara al Narcís Sala i al Wanda Metropolitano a un dels millors equips d’Europa. Va comentar que era l’ocasió perfecta per fer quelcom especial, i per això van pensar la col·laboració amb Proactiva Open Arms. Sobre la final de la Copa Catalunya, Camino va avançar que es jugarà segurament el març i en camp neutral. El club proposarà que es disputi al Nou Sardenya.

Per últim, va recordar que enguany hi haurà Cavalcada de Reis i que hi pot col·laborar qui vulgui; també va afegir que el juny es compliran cinquanta anys de l’ascens a Segona A i que el 2020 es complirà el 50è aniversari del Narcís Sala.

Fotografia: Imatge de la junta de l’any passat. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS