Cloure el 2018 amb tres punts

El Sant Andreu juga l’últim partit de l’any contra el Figueres a Vilatenim aquest diumenge (12:00h). L’equip de Mikel Azparren vol cloure el 2018 amb tres punts que l’impulsin per a començar la segona volta amb totes les garanties davant un rival que ha presentat moltes dificultats les últimes temporades.

La golejada davant el Martinenc va permetre que el Sant Andreu trenqués la mala ratxa de resultats de les últimes setmanes i que recuperés la pólvora i les bones sensacions. Els quadribarrats volen sumar tres punts més abans d’acabar l’any abans de començar una segona volta en què hauran d’ensenyar la seva millor cara per a arribar a disputar la promoció d’ascens.

El Figueres és l’equip classificat immediatament per sobre dels andreuencs i presenta estadístiques similars. El conjunt figuerenc ha aigualit la festa al Sant Andreu en més d’una ocasió les últimes temporades. L’equip de l’ex-tècnic quadribarrat Joan Esteva té un punt més i arriba al duel després d’empatar a Cerdanyola i de dues victòries.

És baixa Ton Alcover per lesió, però el Sant Andreu recupera Segovia, David López i Josu després d’haver complert les seves respectives sancions. Els figuerencs tenen la baixa d’Albert Canal per acumulació de targetes.

UE FIGUERES – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 21 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 23 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Vilatenim
Arbitratge: Gerard Castellet Julià (del. Penedès-Garraf), assistit per Joan Garcia Colomer (Penedès-Garraf) i Lluc Bargues Busquet (Penedès-Garraf)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS