Derrota del Juvenil A (2-4)

El Juvenil A ha perdut per 2-4 contra la UD Cornellà B corresponent al partit ajornat de la jornada 10 a causa de la pluja al Narcís Sala. Els andreuencs quasi sempre han anat a remolc en el marcador i tot i la lluita fins a l’últim moment, els visitants s’han endut els tres punts de l’estadi quadribarrat. Els gols per l’equip dirigit per Ignasi Senabre han estat d’Oriol Solina i Alejandro Romera.

El duel ràpidament s’ha posat coll amunt pels andreuencs quan Pablo Ufano, en la primera aproximació de la UD Cornellà B, ha marcat gol (5′). Aquesta diana ha deixat estabornit al Juvenil A, però a poc a poc s’ha refet. El conjunt quadribarrat s’ha aproximat amb perill a l’àrea rival, però no ha estat encertat de cara el gol. Finalment s’ha arribat al descans amb el 0-1.

A la represa s’ha repetit el mateix guió. Quan només havien passat quatre minuts, i en la primera ocasió dels visitants, Gerard Fernandez ha fet gol (49′). Poc després ha arribat el 0-3 a càrrec de Gerard Fernandez, el segon en el seu compte particular. El Juvenil A no s’ha rendit i Oriol Solina ha retallat distàncies (72′), però uns minuts més tard el Cornellà B ha tornat a marcar mitjançant Antonio Ruiz (77′). Alejandro Romera ha maquillat el marcador amb el 2-4 (80′). En els últims minuts els homes d’Ignasi Senabre ja no han tingut capacitat de reacció. Segona derrota consecutiva del Juvenil A, que ocupa la tretzena posició amb setze punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Oriol Solina, Sergi Domínguez, Marc Arnau (Ethan Gomez, 60′), Jorge Emilio, Jomi Nazarov, Daniel Santiago, Alejandro Romera, Alex Calatrava (Víctor Lamela, 60′) i Adrian Gómez (Ivan Mañana, 70′).

UD Cornellà B (4): Daniel Guiseris, Aitor Palomino (Guillem Pardo, 80′), Raul Sola, Sergio Paz, Domingo Garcia (Víctor Fernandez, 64′), Ot Serrano, Pablo Ufano (Adria Obrador, 74′), Antonio Ruiz, Andy Villar (Martí Mateu, 39′), Gerard Fernandez i Javier López.

Gols: 0-1 Pablo Ufano (5′), 0-2 Gerard Fernandez (49′), 0-3 Gerard Fernandez (57′), 1-3 Oriol Solina (72′), 1-4 Antonio Ruiz (77′), 2-4 Alejandro Romera (80′).

Àrbitre: Sr. Rafael Rodriguez Diaz (del. Barcelona) ha amonestat Marc Arnau (41′), Daniel Santiago (55′) pels andreuencs i Antonio Ruiz (11′), Martí Mateu (65′), Javier Lopez (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 10 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Arxiu Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS