Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips andreuencs no han tingut una bona cloenda de l’any 2018. El Juvenil A ha perdut al camp del CEF Gironès-Sàbat (2-1), un rival directe a la classificació per eludir el descens. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha encadenat la segona derrota consecutiva contra el FC Valldoreix al Narcís Sala (2-3).

Derrota del Juvenil A (2-1)

El Juvenil A tanca l’any 2018 amb derrota i contra un rival directe de la part baixa de la lliga. Els andreuencs han fet una bona primera meitat al camp del CEF Gironès-Sàbat. Han dominat i arribat amb perill a l’àrea rival. Just abans del descans, els homes dirigits per Ignasi Senabre han obert la llauna amb el gol d’Ivan Mañana (40′). Bones sensacions del conjunt quadribarrat al descans.

A la represa, però, els locals han sortit amb més intensitat i en la primera aproximació amb perill han fet l’empat mitjançant Cherif Amadou (47′). De cop i volta, els andreuencs han deixat de ser els dominadors del duel i la possessió s’ha repartit entre ambdós conjunts. Cap dels dos equips arribava a l’àrea amb molt de perill, però el CEF Gironès-Sàbat ha aconseguit tornar a marcar a les acaballes del partit a càrrec de Zakaria El Idrissi (84′). Aquesta diana ha deixat estabornit l’equip quadribarrat, que no ha pogut reaccionar. Al final derrota que deixa els andreuencs en l’onzena posició a la classificació, tres punts per sobre del descens.

Fitxa tècnica

CEF Gironès-Sàbat (2): Marc Quer, Cherif Amadou, Pol Buxasas, Nil Rius, Daniel Puyol, Alexis Garcia, Bernat Villarubi (Alejandro Hernando, 80′), Sergi Lozano (Joel Iglesias, 30′), Ivan Delgado (Zakaria El Idrissi, 46′), Aleix Moreno (Genis Cargol, 46′) i Suaibo.

Juvenil A (1): Victor Parra, Izan Espinosa, Jordi Moron (Victor Lamela, 85′), Sergi Domínguez, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina (Jomi Nazarov, 78′), Wanderson Jose (Elhadji Ousmane, 58′), Alejandro Romera, Alex Calatrava i Ivan Mañana.

Gols: 0-1 Ivan Mañana (40′), 1-1 Cherif Amadou (47′), 2-1 Zakaria El Idrissi (84′).

Àrbitre: Sr. Marc Pujol Prat (del. Osona) ha amonestat Nil Rius (11′), Daniel Puyol (13′ i 80′), Cherif Amadou (15′), Joel Iglesias (60′), Pol Buxasas (81′ i 89′) pels locals i Alejandro Romera (44′), Alex Calatrava (73′), Marc arnau (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Municipal Germans Sàbat.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (2-3)

El filial quadribarrat també tanca l’any 2018 amb derrota. En aquest cas al Narcís Sala contra el FC Valldoreix. El partit s’ha posat coll amunt pel Sant Andreu Atlètic quan Ignacio Maria ha avançat en el marcador els visitants en el 10′. Els andreuencs han hagut d’anar a remolc i han començat a aproximar-se a l’àrea rival. Finalment, just abans del descans, Sergi Lobo ha fet el gol de l’empat (45′).

A la segona part els homes dirigits per Marc Rodríguez han sortit més endollats i han aconseguit fer la segona diana a càrrec d’Alex Montero (65′). Semblava que el partit s’havia posat de cara pel filial quadribarrat, però el Valldoreix ha reaccionat ràpidament i només tres minuts després ha tornat a empatar el duel mitjançant Jacobo Fernandez (68′). No hi havia un clar dominador de la possessió i ambdós equips han tingut oportunitats per fer un altre gol. La balança, però, s’ha desequilibrat pel cantó dels visitants quan Ignacio Maria ha fet el 2-3 (79′). El Sant Andreu Atlètic ha intentat reaccionar, però ja no ha pogut fer res més. Segona derrota consecutiva del filial, que ocupa la tretzena posició amb setze punts.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (2): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, David Heras, Marc Cervera, David Gómez, Marc Viver (Mohammad Kaddour, 75′), Alex Montero (Carlos Raul, 72′), Cristian Poyatos, Aniol Boixader (Yasser Chapfika, 46′), Victor Ortega (Daniel Delgado, 83′) i Marc Montejo.

FC Valldoreix (3): Joaquin Torres, Ignacio Maria, Carlos Belmar, Gabriel Torres (Jan Garcia, 55′), Jacobo Fernandez, Marc De Quintana, Nicolas Olondriz (Alvaro Bretons, 68′), Victor Pizarro (Mario Cortiles, 72′), Borja Valls, Imanol Lopez i Ignacio Gesa.

Gols: 0-1 Ignacio Maria (10′), 1-1 Sergi Lobo (45′), 2-1 Alex Montero (65′), 2-2 Jacobo Fernandez (68′), 2-3 Ignacio Maria (79′).

Àrbitre: Sr. Victor Moreno Martínez (del. Baix Llobregat) ha amonestat Yasser Chapfika (66′), David Heras (84′), Sergi Lobo (expulsió, 84′) pels andreuencs i Borja Valls (21′), Victor Pizarro (64′), Ignacio Gesa (83′), Alvaro Bretons (88′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 16 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze del Juvenil A enfront del CEF Gironès-Sàbat | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS