El Sant Andreu vesteix el logotip de Proactiva Open Arms al Wanda Metropolitano

L’eliminatòria de setzens de final de Copa del Rei entre el Sant Andreu i l’Atlètic de Madrid de la temporada 2018/2019 ha estat una gran fita per l’entitat quadribarrada. A més, per representar uns valors que van més enllà del futbol i promocionar el rescat de vides de refugiats al Mar Mediterrani, la UE Sant Andreu i Proactiva Open Arms van acordar lluir el logotip de l’ONG a la samarreta quadribarrada en el partit de tornada al Wanda Metropolitano.

El president de Proactiva Open Arms, Òscar Camps, un cop finalitzat el partit va anar al vestidor del Sant Andreu per agrair el gest als jugadors i felicitar-los.

Imatge: Adrià Giménez-UESA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS