Empat del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Jornada de contrastos pels equips andreuencs. El Juvenil A, tot i competir durant tota la primera meitat, ha perdut amb un resultat contundent contra el RCD Espanyol B (4-0). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha fet un bon partit contra el CF Singuerlín. Els visitants s’han avançat en el marcador, però el filial quadribarrat ha estat capaç d’empatar i d’aquesta manera encadena dues jornades consecutives sumant punts, un fet que no succeïa des de fa deu jornades.

Derrota del Juvenil A (4-0)

El Juvenil A tenia un dels desplaçaments més complicats de la temporada al camp del RCD Espanyol B. El partit, però, podria haver estat completament diferent si en el primer minut de joc el xut d’Alejandro Romera hagués entrat a porteria, en comptes d’estavellar-se al pal. Els blanc i blaus no han tardat gaire a reaccionar i en una de les primeres aproximacions han obert la llauna amb el gol de Juan Julian (12′). La primera meitat ha estat molt igualada, amb l’equip andreuenc molt ben ordenat en defensa i perillós al contracop. S’ha arribat al descans amb l’1-0.

La represa ha tingut una dinàmica completament diferent, sobretot quan en el quart minut de joc el RCD Espanyol B ha fet el segon gol mitjançant Gregorio Gracia (49′).  L’equip quadribarrat ha intentat continuar viu en el partit, però els blancs i blaus han imposat el seu domini i Juan Julián ha fet la tercera diana (59′), la segona en el seu compte particular, i a les acaballes del matx els locals han posat el 4-0 en el marcador a càrrec de Marc Padilla (89′). Amb aquesta derrota el Juvenil A és l’onzè classificat amb setze punts. El cap de setmana vinent no hi ha jornada de lliga, però el conjunt andreuenc disputarà el dissabte el partit ajornat contra la UD Cornellà B al Narcís Sala.

Fitxa tècnica

RCD Espanyol B (4): Darwin Nuez, Marc Lachevre, Daniel Merchan, Lluis Recasens, Jordi Casta, Alesaandro Burlamaqui (Iker Gonzalez, 73′), Ruben Sanchez (Aleix Gorjon, 68′), Gregorio Gracia, Juan Julian (Marc Padilla, 61′), Julen Alvarez (Adrià Ramírez, 61′) i Enric Baquero.

Juvenil A (0): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Jordi Moron, Sergi Domínguez, Marc Arnau, Jorge Emilio, Oriol Solina, Daniel Santiago (Ethan Gomez, 68′), Alejandro Romera, Alex Calatrava (Ivan Mañana, 74′) i Adrian Gomez (Joel Jurado, 78′).

Gols: 1-0 Juan Julian (12′), 2-9 Gregorio Gracia (49′), 3-0 Juan Julian (59′), 4-0 Marc Padilla (89′).

Àrbitre: Sr. Edwar Miguel Gonzales Moreno (del. Barcelona) ha amonestat Jorge Emilio (37′), Jordi Moron (85′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Empat del Sant Andreu Atlètic (1-1)

El Sant Andreu Atlètic està recuperant les bones sensacions i ha tornat a sumar punts. El duel contra el CF Singuerlín ha estat molt igualat des del principi. Ambdós equips han disposat de bones ocasions per avançar-se en el marcador, amb dos xuts estavellats al pal per cada conjunt, però no s’ha mogut el resultat. Amb la igualtat en el joc s’ha arribat al descans amb empat 0-0.

A la represa, el filial quadribarrat ha sortit endollat i ha obligat a l’equip visitant a replegar-se en defensa. Quan el conjunt dirigit per Marc Rodríguez estava gaudint dels millors minuts de joc, el Singuerlín, en una de les primeres aproximacions en el segon temps, ha fet gol mitjançant Carlos Balcarreras (62′). El Sant Andreu Atlètic ha cremat totes les naus per intentar assolir l’empat i ho ha aconseguit a càrrec d’Aniol Boixader (80′). Els últims deu minuts han estat frenètics, podria haver marcat qualsevol dels dos equips, però finalment el partit ha acabat en empat 1-1. Un bon resultat pels andreuencs que es mantenen a l’onzena posició a la lliga amb setze punts.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic: Roger Boixaderas, Sergi Lobo, Ismael Sanchez (David Heras, 68′), Mohammad Kaddour, David Gomez, Cristian Poyatos, Xavier Miras (Marc Viver, 46′), Alex Montero, Daniel Delgado (Aniol Boixader, 68′), Victor Ortega i Joan Manuel Camacho (Carlos Raul, 81′).

CF Singuerlín: Raul Gonzalez, Antonio Aviles, Gorka Martínez, Daniel Rodríguez, Carlos Lopez, Xavier Sanchez (Damian Contreras, 88′), Aritz Garcia, Takanori Okai, Carlos Rosas, Miguel Rodríguez i Carlos Balcarreras (Ivan Carrasco, 87′).

Gols: 0-1 Carlos Balcarreras (62′), 1-1 Aniol Boixader (80′).

Àrbitre: Sr. Arnau Martí Rovira (del. Penedès-Garraf) ha amonestat Victor Ortega (10′), David Gomez (18′), Cristian Poyatos (37′), Yasser Chapfika (73′), Alex Montero pels andreuencs i Gorka Martínez (29′), Carlos Balcarreras (44′), Carlos Lopez (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Imatge: Onze titular del Juvenil A enfront del RCD Espanyol B | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS