Informació sobre l’accés al Nou Sardenya

Els socis i aficionats del Sant Andreu podran accedir al Nou Sardenya diumenge a partir de les 17:00h. S’hauran de dirigir a les taquilles del gol habitual de l’afició quadribarrada, a la cantonada del carrer Camèlies amb Sardenya. L’accés a l’estadi serà per la porta d’aquell mateix córner.

Enguany, el Sant Andreu i l’Europa han acordat que els socis d’ambdós clubs paguin cinc euros per entrada als dos derbis de lliga. Serà imprescindible presentar el carnet i només es podrà comprar una entrada per soci. Pels no socis, el preu serà de deu euros.

Imatge: CE Europa

Més en

Marcel Serramitja reforça l’atac andreuenc

Premsa17 de juliol de 2019

El calendari de lliga del Sant Andreu

Premsa16 de juliol de 2019

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019