La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

La UE Sant Andreu encapçalada pel president, Manuel Camino, i una delegació de directius del Club ha visitat aquest dissabte el vaixell de Proactiva Open Arms. El passat dimecres l’equip andreuenc va lluir el logotip de l’ONG durant el partit de tornada dels setzens de final de Copa contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropoltano. Ambdues entitats van arribar a aquest acord i aquest dissabte Proactiva Open Arms, encapçalada pel seu president, Òscar Camps, ha convidat a la directiva andreuenca al seu vaixell com un acte d’agraïment.

El president del Sant Andreu, Manuel Camino, ha explicat als mitjans de comunicació que “tenia molt clar que anar al Wanda Metropolitano amb la samarreta buida no podia ser. Volíem vestir alguna cosa amb un alt component social i vam pensar que l’acord amb Proactiva Open Arms era el millor”.

La relació entre la UE Sant Andreu i Proactiva Open Arms continuarà i pel que resta de temporada el club andreuenc seguirà lluint el logotip de l’ONG que salva vides de refugiats al Mar Mediterrani en la samarreta quadribarrada.

Imatges: UE Sant Andreu.

Més en

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019

Alcover continuarà defensant la quadribarrada

Premsa6 de juny de 2019

Carroza, una temporada més com a andreuenc

Premsa6 de juny de 2019