Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

El Sant Andreu ha perdut contra L’Hospitalet al Narcís Sala i encadena set jornades sense guanyar. L’equip de Mikel Azparren ha jugat setanta minuts amb deu jugadors per l’expulsió de Segovia, però ha estat dominador i ha tingut les millors ocasions. Rodri ha avançat els riberencs de penal, Kuku ha empatat a la segona part i Javi Lara ha anotat el gol definitiu a tres minuts pel final.

Aquest vespre s’ha tornat a demostrar que el futbol és un esport boig. El Sant Andreu ha disputat un autèntic partidàs contra L’Hospitalet, que arribava com a tercer classificat, malgrat que ha jugat gairebé tot el partit amb un jugador menys. L’expulsió de Segovia amb vermella directa (22′), amb un penal transformat per Rodri, ha condicionat el partit. Els andreuencs s’han sobreposat a la situació i al cansament i han posat els riberencs contra les cordes.

La primera oportunitat ha estat per L’Hospitalet. En un contracop veloç, Salinas ha deixat sol Ton amb una passada en profunditat i Segovia, amb el peu, ha evitat el primer gol del partit (7’). Els riberencs i els quadribarrats s’han disputat la pilota, sense un dominador clar de l’encontre. El penal i expulsió del porter ha girat el partit com un mitjó.

Carlos, avui titular, ha hagut de deixar el seu lloc a Iván Fuentes.

Els andreuencs han reaccionat de seguida i han tingut una doble oportunitat per a empatar. Un defensa ha blocat un xut d’Elhadji, la jugada ha continuat i Josu ha finalitzat amb un tir que ha repel·lit pel pal (33’). Felipe Sá, des de la frontal, també ha provat sort amb un xut que ha blocat Aliaga (39’) i un defensa ha salvat un tir de Josu a boca de canó (45’). Abans del descans, una rematada ha sortit per sobre del travesser.

La segona meitat ha continuat amb la mateixa dinàmica, amb un Sant Andreu dominador tot i la inferioritat numèrica. Els visitants esperaven una oportunitat al contracop. Josu, que s’ha posat l’equip a l’esquena i ha estat l’ase dels cops, ha tornat a provar-ho des de fora l’àrea, però de nou ha blocat Aliaga (51’).

El porter visitant també ha salvat una mitja volea de Víctor des de la frontal (65’), Juanan ha creuat massa la pilota després d’una gran jugada individual (66’), Jaume no ha pogut marcar en rematar una passada màgica de cullera de Ferran (72’) i Aliaga ha refusat un xut dur del mateix Ferran (74’). El Sant Andreu tenia ocasions a dojo davant un rival empetitit per l’empenta dels quadribarrats.

Jaume ha ocupat la posició de migcentre i ha tingut una ocasió de gol.

L’equip d’Azparren ha trobat finalment el premi: Ferran ha xutat des de la frontal, Aliaga ha refusat i Kuku, en la primera pilota que tocava, ha establert l’empat (76’). Els riberencs han reaccionat amb una doble oportunitat de Javi Lara, que ha xutat al travesser, i de Salinas, que ha enviat el refús per sobre de la porteria (80’).

Els andreuencs s’han llençat a cercar el gol de la victòria, però qui l’ha trobat ha estat Javi Lara, que ha rematat una centrada dins l’àrea (87’) després que Juanan rebés una falta clara i molt protestada per la banqueta quadribarrada. Abans del final, Aliaga ha salvat l’empat en un xut de falta indirecta de Josu (92’) i Noguera no ha vist porteria en una última rematada (94’).

El Sant Andreu ha perdut un partit que per domini i ocasions podria haver guanyat malgrat haver jugat setanta minuts en inferioritat numèrica. Diumenge, a les 12:00h al Narcís Sala, els quadribarrats tindran una nova oportunitat contra el Martinenc.

Fotografies: Adrià Giménez – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas (Kuku, 77’), Carroza, Noguera, Juanan, Jaume, Víctor, Josu, Felipe (Ferran, 61’), Carlos (Iván, 25’) i Elhadji.

CE L’Hospitalet (2): Aliaga, Gabriel, Rodri, Gómez (David Garcia, 62’), Salinas, Bruno, Alfonso (Juste, 74’), Diego, Ton (David Jiménez, 70’), Eudald i Javi Lara.

 Gols: 0-1 Rodri p. (26’), 1-1 Kuku (78’), 1-2 Javi Lara (87’).

Àrbitre: Sr. Rodríguez Enrique (del. Barcelona), ha amonestat Josu i Carroza pels locals i Alfonso, Rodri, David Garcia, Aliaga, David Jiménez i Eudald i pels visitants. Ha expulsat Segovia (25′) amb vermella directa i el preparador físic andreuenc, Dani de Paco.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 13 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS