Molt a guanyar i res a perdre al Metropolitano

El Sant Andreu visita el Wanda Metropolitano aquest dimecres (19:30h) per a enfrontar-se a l’Atlético de Madrid. L’equip de Mikel Azparren jugarà amb la mentalitat de competir tan bé com ho va fer al Narcís Sala i intentarà treure un bon resultat i sensacions positives que l’ajudin a revertir la situació a la lliga.

El dia del partit del Sant Andreu al Wanda Metropolitano ja ha arribat. És aquell dia en què tots els andreuencs somiaven, independentment del rival que va tocar, l’última jornada de lliga de la temporada passada, quan Ton Alcover va llençar un míssil cap a la porteria del Figueres per a donar la classificació per la Copa.

La plantilla quadribarrada s’ha guanyat la possibilitat de disputar i gaudir d’aquest partit en un dels millors estadis d’Europa i del món. Ho fa amb mentalitat competitiva, tal com va afrontar el partit d’anada al Narcís Sala, amb derrota per la mínima i amb un Atlético de Madrid que les va passar morades a la recta final davant l’empenta de tota l’afició i dels quadribarrats.

El conjunt madrileny arriba al partit després de dos empats consecutius a la lliga i d’una victòria a la Lliga de Campions. Els andreuencs, després de cinc jornades sense guanyar, una dinàmica que volen revertir al més aviat possible. Un bon partit al Wanda pot contribuir a afrontar el derbi del pròxim cap de setmana amb optimisme i bones sensacions.

Azparren no podrà comptar amb Ton Alcover, baixa per lesió, però recupera Llamas després de dos mesos de baixa i Víctor Alonso, que no va poder jugar diumenge per molèsties físiques. Tota la plantilla, però, viatja demà cap a Madrid. Simeone té les baixes per lesió de Juanfran, Godín, Filipe Luis i Diego Costa.

RODA DE PREMSA PRÈVIA DE MIKEL AZPARREN

C. ATLÉTICO DE MADRID – UE SANT ANDREU

Competició: partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei
Horari: dimecres 5 de desembre, a les 19:30h
Estadi: Wanda Metropolitano
Arbitratge: Mario Melero López (comitè andalús), assistit per Manuel Ángel Torre Cimiano (Andalusia) i José Luis Martínez Serrano (Andalusia); com a quart àrbitre, José Antonio Sánchez Villalobos (Andalusia)
Seguiment@uesantandreu,  Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i beIN Sports

Fotografia: Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS