Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

El Sant Andreu i l’Europa han tornat a empatar al Nou Sardenya per quarta temporada consecutiva, però enguany almenys hi ha hagut gols. Josu ha avançat els quadribarrats a la primera meitat i Oumar ha igualat el marcador a la represa. L’expulsió de David López a vuit minuts pel final ha condicionat els últims minuts dels quadribarrats.

Després de tres temporades consecutives sense gols al Nou Sardenya, aquesta tarda s’ha trencat la ratxa d’empats a zero. La primera meitat no ha tingut un dominador clar, tot i que el Sant Andreu ha tingut més control amb el pas dels minuts. Óscar (10’) i Martínez (15’) ho han provat des de fora l’àrea, però els dos xuts els han blocat els porters.

Un xut desviat de Josu (23’) i una rematada alta de Noguera (25’) han presagiat els millors minuts de l’equip de Mikel Azparren, que ha tancat l’Europa a la seva àrea durant uns minuts. En un dels atacs, Dani Guerrero ha executat un xut potentíssim des de fora l’àrea que ha obligat Priego a lluir-se, però Josu ha pogut aprofitar el refús i avançar els quadribarrats (29’).

Juanma, en una acció defensiva. | Fotografia: Àngel Garreta – CE Europa

El gol ha premiat la insistència del Sant Andreu. La reacció de l’Europa, però, no ha arribat fins després del descans. Només començar la segona part, Oumar ha empatat rematant un córner que ha servit Prats (49’). Amb el marcador igualat, les forces s’han equilibrat i els escapulats s’han mostrat amenaçadors a cada pilota aturada.

Segovia ha tret, amb el peu, un xut de Fode després que una pèrdua defensiva propiciés una arribada senzilla de l’Europa (61’). El porter andreuenc també ha intervingut per a refusar un xut de Prats des de la frontal després d’una bona jugada escapulada (75’). L’Europa ha creat més perill que el Sant Andreu en una segona part descontrolada i incòmoda pels quadribarrats.

A la recta final, David López ha vist una targeta vermella que ha deixat el Sant Andreu en inferioritat numèrica (82’). Els andreuencs no han pogut trencar les línies escapulades i han defensat amb eficàcia els últims minuts amb deu. Dimecres vinent, el Sant Andreu recuperarà el partit pendent contra L’Hospitalet al Narcís Sala a les 20:00h.

Fotografia: Roger Graells – UESA

FITXA TÈCNICA

CE Europa (1): Priego, Germán, Oumar, Cano, Castell, Uri (Varona, 65’), Elo, Prats, Martínez (Èric, 73’), Serra i Fode.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Juanan, Guerrero (Jaume, 65’), Víctor, Ferran (David López, 70’), Josu, Felipe (Elhadji, 78’) i Óscar Muñoz.

Gols: 0-1 Josu (29’), 1-1 Oumar (49’).

Àrbitre: Sr. Carrillo Vílchez (del. Barcelona), ha amonestat Uri, Oumar i Fode pels locals i Segovia, Ferran i Noguera pels visitants. Ha expulsat David López amb vermella directa (82’).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 19 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Nou Sardenya. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’exsoci de l’Europa Enric Vidal.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS