Plat fort al Narcís Sala

El Sant Andreu recupera aquest dimecres (20:00h) al Narcís Sala el partit de la jornada 13 contra L’Hospitalet, ajornat per la disputa del partit d’anada contra l’Atlético de Madrid. L’equip de Mikel Azparren vol sumar els sis punts en joc a l’estadi per a revertir la dinàmica a la lliga, però rep un dels ossos durs de la competició.

L’empat al derbi contra l’Europa va deixar insatisfets els quadribarrats, que tenien el marcador a favor i el partit controlat fins el gol de l’empat. El Sant Andreu no pot badar més a la lliga i necessita el triomf per a trencar la ratxa de sis jornades sense guanyar, que l’ha situat a la zona mitjana de la classificació i lluny de la zona de promoció.

L’Hospitalet arriba al Narcís Sala amb l’oportunitat de situar-se segon i escurçar distàncies amb el líder de la lliga. Els riberencs han encadenat quatre victòries consecutives després d’un sotrac de dues derrotes, amb divuit gols a favor i cap en contra. Un registre que s’explica per la golejada contra el Martinenc (11-0).

Azparren no podrà comptar amb Ton Alcover per lesió ni David López, teòricament, per sanció. Tot i això, dimarts el vespre el club no sap encara quants partits es perdrà per l’expulsió en el derbi contra l’Europa ni s’ha comunicat oficialment la sanció. La resta de la plantilla està disponible.

UE SANT ANDREU – CE L’HOSPITALET

Competició: Jornada 13 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dimecres 12 de desembre, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Carlos Rodríguez Enrique (del. Barcelona), assistit per Alexandre Justo Miró (Baix Llobregat) i Marc Oltra Saez (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS