Prèvia del duel del Juvenil A contra el Cornellà B

El Juvenil A disputa avui el partit ajornat contra la UD Cornellà B al Narcís Sala (16:00 h) corresponent a la jornada 10. El duel, aleshores, es va suspendre per la pluja. Amb aquest enfrontament, els andreuencs ja no tindran cap partit pendent d’anteriors jornades. És un matx contra un rival directe de la zona baixa.

L’equip quadribarrat va perdre de forma contundent en l’última jornada contra el RCD Espanyol B, tot i que el partit va ser igualat fins a l’hora de joc. En les anteriors dues jornades, el Juvenil A es va retrobar amb les bones sensacions amb l’empat al camp del FC Girona B i la victòria enfront del Club Gimnàstic Tarragona B al Narcís Sala. El conjunt dirigit per Ignasi Senabre és l’onzè classificat amb setze punts. Aquesta tarda juga contra la UD Cornellà B al camp andreuenc (16:00 h).

El conjunt del Baix Llobregat és el quinzè classificat amb catorze punts. L’últim partit va empatar contra el Mercantil i anteriorment va perdre enfront de la UD Unificación Bellvitge. El Cornellà ha jugat set partits a domicili dels quals n’ha guanyat dos, empatat un i perdut quatre. El Juvenil A juga contra un rival directe en la part baixa de la classificació, per tant, els tres punts d’avui són importants, ja que servirien per allunyar-se de la zona de descens.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS