Prèvia del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Última jornada d’ambdós equips andreuencs abans d’acabar l’any 2018. El Juvenil A juga aquest dissabte al camp del CEF Gironès-Sàbat (15:00 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic disputa diumenge al Narcís Sala el partit enfront del FC Valldoreix (20:00 h).

CEF Gironès-Sàbat – Juvenil A

L’equip andreuenc va tornar a guanyar en l’última jornada, després d’haver encadenat dues derrotes anteriorment. La victòria enfront del Palamós va servir el Juvenil A per allunyar-se del descens. Aquest dissabte (15:00 h) tornen a tenir un duel contra un rival de la part baixa de la classificació, el CEF Gironès-Sàbat, al seu camp. Els homes dirigits per Ignasi Senabre són els onzens classificats, amb dinou punts, quatre per sobre de la zona vermella.

L’equip gironí és l’avant penúltim classificat. No es troba en un bon moment, ja que ha perdut en les últimes tres jornades. El conjunt andreuenc no té uns bons números com a visitant. Ha guanyat dos partits i ha empatat i perdut tres respectivament. Per altra banda el CEF Gironès-Sàbat no és un equip fiable com a local en què ha aconseguit dues victòries i sis derrotes. El partit serà una nova oportunitat pels andreuencs per seguir en el bon camí, sumar punts i escalar posicions a la classificació.

Sant Andreu Atlètic – FC Valldoreix

Després dels últims bons resultats, el filial quadribarrat va perdre en l’última jornada contra el segon classificat, el CD Turó Peira. Els andreuencs ocupen la dotzena plaça a la lliga. Els homes de Marc Rodríguez volen tornar al camí de la victòria i aquest diumenge reben al Narcís Sala el FC Valldoreix (20:00 h).

L’equip rival d’aquesta jornada també ocupa la zona mitjana de la classificació, però es troba dues posicions per sobre del Sant Andreu Atlètic, amb dos punts de marge. El Valldoreix arriba amb bones sensacions al duel, ja que va guanyar en l’última jornada al Young Talent Badalona Sud. El filial quadribarrat, amb l’ajuda del Narcís Sala, anirà a pels tres punts del partit.

Imatge: Juvenil A | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS