Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs. El Juvenil A juga aquest dissabte contra la Fundació Esportiva Palamós al Narcís Sala (17:00 h), un rival de la part baixa de la lliga. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic disputa diumenge el duel al camp del CD Turó Peira (12:15 h), el segon classificat, empatat a punts amb el líder.

Juvenil A – Fundació Esportiva Palamós

L’equip dirigit per Ignasi Senabre va aconseguir bons resultats fa un parell de jornades amb l’empat contra el Girona B i la victòria davant el Nàstic B, però en els dos últims partits ha perdut. Els andreuencs són els tretzens classificats, amb setze punts, un per sobre del descens. El Juvenil A ha de refer-se i té l’oportunitat de fer-ho contra un rival directe en la classificació, com és la Fundació Esportiva Palamós, aquest dissabte al Narcís Sala (17:00 h).

Els palamosins són els penúltims classificats, amb onze punts. Fa vuit jornades que no aconsegueixen la victòria. En tot aquest temps han perdut sis partits i han empatat un. Com a visitants, en set jornades han patit sis desfetes i només una victòria al camp de l’AT Segre a la primera jornada de la lliga. El Juvenil A s’ha d’allunyar del descens i aquesta jornada té un duel clau a casa contra un rival directe. Ha de fer valer el factor Narcís Sala.

CD Turó Peira – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat ha superat la mala ratxa, en què va encadenar sis derrotes consecutives, i en les dues últimes jornades ha aconseguit una victòria i un empat. Les bones sensacions s’estan traduint en bons resultats i ocupen l’onzena plaça a la lliga amb setze punts. Tot i això, aquest diumenge tenen un desplaçament complicat al camp del CD Turó Peira (12:15 h).

El rival d’aquesta jornada és l’equip més en forma del Grup 2 de la Segona Catalana. Ha encadenat cinc victòries consecutives i s’ha col·locat segon a la classificació, però empatat a punts amb el líder, el CE Escola Futbol Mataró. En el seu camp són un equip pràcticament inexpugnable. Ha aconseguit sis victòries i un empat. No han perdut cap partit com a local. Serà un duel complicat pels andreuencs, que posarà a prova la bona dinàmica del conjunt dirigit per Marc Rodríguez en les dues últimes jornades.

Imatge: Juvenil A.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS