Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Nova jornada pels equips andreuencs. El Juvenil A juga aquest dissabte contra la Fundació Esportiva Palamós al Narcís Sala (17:00 h), un rival de la part baixa de la lliga. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic disputa diumenge el duel al camp del CD Turó Peira (12:15 h), el segon classificat, empatat a punts amb el líder.

Juvenil A – Fundació Esportiva Palamós

L’equip dirigit per Ignasi Senabre va aconseguir bons resultats fa un parell de jornades amb l’empat contra el Girona B i la victòria davant el Nàstic B, però en els dos últims partits ha perdut. Els andreuencs són els tretzens classificats, amb setze punts, un per sobre del descens. El Juvenil A ha de refer-se i té l’oportunitat de fer-ho contra un rival directe en la classificació, com és la Fundació Esportiva Palamós, aquest dissabte al Narcís Sala (17:00 h).

Els palamosins són els penúltims classificats, amb onze punts. Fa vuit jornades que no aconsegueixen la victòria. En tot aquest temps han perdut sis partits i han empatat un. Com a visitants, en set jornades han patit sis desfetes i només una victòria al camp de l’AT Segre a la primera jornada de la lliga. El Juvenil A s’ha d’allunyar del descens i aquesta jornada té un duel clau a casa contra un rival directe. Ha de fer valer el factor Narcís Sala.

CD Turó Peira – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat ha superat la mala ratxa, en què va encadenar sis derrotes consecutives, i en les dues últimes jornades ha aconseguit una victòria i un empat. Les bones sensacions s’estan traduint en bons resultats i ocupen l’onzena plaça a la lliga amb setze punts. Tot i això, aquest diumenge tenen un desplaçament complicat al camp del CD Turó Peira (12:15 h).

El rival d’aquesta jornada és l’equip més en forma del Grup 2 de la Segona Catalana. Ha encadenat cinc victòries consecutives i s’ha col·locat segon a la classificació, però empatat a punts amb el líder, el CE Escola Futbol Mataró. En el seu camp són un equip pràcticament inexpugnable. Ha aconseguit sis victòries i un empat. No han perdut cap partit com a local. Serà un duel complicat pels andreuencs, que posarà a prova la bona dinàmica del conjunt dirigit per Marc Rodríguez en les dues últimes jornades.

Imatge: Juvenil A.

Més en

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019

Alcover continuarà defensant la quadribarrada

Premsa6 de juny de 2019