Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

El Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria amb un triomf balsàmic davant el Martinenc. Felipe Sá ha obert la llauna a la primera part i Elhadji, Noguera i Guillem han sentenciat a la represa. Iván Fuentes ha estat decisiu aturant un penal de Rovira que podria haver estat l’empat a u provisional.

La tan anhelada victòria ha arribat. El Sant Andreu s’ha imposat al Martinenc i ha respirat sumant tres punts que són un autèntic bàlsam pels quadribarrats després de moltes jornades en què els resultats es resistien a arribar malgrat els bons partits que ha jugat l’equip de Mikel Azparren.

Fuentes ha aturat un altre penal.

L’encontre ha començat amb un ritme lent, amb un Martinenc defensiu i un Sant Andreu que no podia aconseguir el domini de la pilota. El gol de Felipe Sá ha estat decisiu per a canviar-ho tot. Juanan ha trencat línies, Elhadji ha centrat, Carlos no ha pogut rematar bé i Felipe ha resolt dins l’àrea petita (18’).

Poc després, el Martinenc s’ha trobat amb un penal que ha aturat Iván Fuentes, endevinant la trajectòria del llançament de Rovira en una nova acció decisiva (28’). Abans del descans, Carlos Martínez ha tingut una nova oportunitat. Llamas ha fet una centrada dins l’àrea, el davanter andreuenc ha controlat sol i el xut l’ha refusat Juanmi amb el peu (33’). En un tir des de fora l’àrea del Sant Andreu, l’àrbitre no ha vist unes mans clares d’un defensor.

Elhadji ha sentenciat amb una rematada de cap.

A la represa, els quadribarrats han sentenciat el partit a la primera jugada d’atac. Víctor ha fet una centrada mil·limètrica i Elhadji, de cap, ha anotat el segon (47’). L’avantatge de dos gols ha donat tranquil·litat al Sant Andreu, que ha gestionat el temps i la pilota durant la segona meitat. Felipe, de nou, ha pogut fer el tercer en una rematada que ha blocat Juanmi (53’).

Amb el partit sentenciat, el Sant Andreu ha pogut anotar dos gols més. Noguera s’ha estrenat caçant una pilota dins l’àrea després d’un xut de Juanan (63’) i també Guillem ha marcat el seu primer gol pocs minuts després d’entrar amb un xut des de la frontal, ajustat al pal dret (73’), en rebre una passada de Ferran després d’una recuperació i un contracop fulminant. Jaume i Juanma, a sengles sortides de córner, han rematat per sobre del travesser.

Dani Guerrero abraça Guillem, que s’ha estrenat com a golejador.

El Sant Andreu suma els tres últims punts del 2018 al Narcís Sala i trenca la mala ratxa. La primera volta es tancarà a Vilatenim en un duel contra el Figueres diumenge vinent a les 12:00 en què els quadribarrats intentaran acabar l’any amb una victòria.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Iván, Llamas, Juanma, Noguera, Juanan, Jaume, Víctor (Guillem, 68’), Felipe, Ferran (Kuku, 78’), Carlos i Elhadji (Guerrero, 68’).

FC Martinenc (0): Juanmi, Peque, Ramón Suárez, Villegas (Joel, 62’), Javi Sánchez, Rovira, Éric Ruiz, Kamal (Grimau, 80), Mario, Iván i Édgar (Jandro, 76’).

Gols: 1-0 Felipe Sá (19’), 2-0 Elhadji (47’), 3-0 Noguera (70’), 4-0 Guillem (72’).

Àrbitre: Sr. Gonzales Moreno (del. Barcelona), ha amonestat Carlos, Juanma i Jaume pels locals i Peque, Villegas i Jandro pels visitants.

Incidències: partit corresponent al la Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del soci andreuenc Julio Gómez.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS