Que sigui una festa quadribarrada

El Sant Andreu vol celebrar la Festa Major amb un triomf davant l’Horta aquest diumenge (12:00h) al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren vol donar una alegria a l’afició andreuenca després dels últims resultats a la lliga i sumar tres punts que trenquin la mala ratxa. Un bon final de la primera volta ha de donar embranzina de cara al 2019.

Els quadribarrats afronten la marató del desembre amb la pressió d’haver de sumar punts per a acabar la primera volta en la millor posició possible, però amb les ganes i la il·lusió de revertir la dinàmica dels últims partits a la lliga. El Sant Andreu ha tingut de nou una setmana neta i vol rebel·lar-se contra el que diuen els números i tornar a mirar amunt.

L’Horta arriba al Narcís Sala com a cinquè classificat i aquest últim mes ha sumat deu dels quinze punts en joc, amb un balanç de tres victòries, un empat i una derrota. L’equip blanc-i-negre, un dels més elogiats pel joc que practica, té l’objectiu d’assegurar-se la permanència una temporada més a Tercera. La temporada passada, en el seu retorn a la categoria, va treure un punt de l’estadi andreuenc (0-0). A la segona volta, andreuencs i hortencs van empatar a un gol.

Azparren no podrà comptar amb Llamas per lesió i té els dubtes de Dani Guerrero i Óscar Muñoz. L’Horta té Adri Lledó i Javi Morales sancionats. Podria debutar del defensa Lluís Micaló, que ha fitxat aquesta setmana pel conjunt hortenc.

UE SANT ANDREU – UA HORTA

Competició: Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 2 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Miguel Ángel Reinoso Mangas (del. Barcelona), assistit per Álex Alarcón Da Rocha (Girona) i José Antonio Berjaga Ruz (Girona)
Seguiment@uesantandreu,  Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS