El Sant Andreu rep aquest diumenge el Martinenc (12:00h) al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren vol fer tabula rasa a la lliga i necessita guanyar com sigui davant l’últim classificat. Els quadribarrats no tenen marge d’error i esperen poder acabar l’any sumant els últims sis punts en joc a la primera volta.

La derrota dura de dimecres davant L’Hospitalet després d’haver fet mèrits per guanyar tot i la inferioritat numèrica ha deixat el Sant Andreu en una situació límit a la lliga. Els andreuencs no poden fallar contra el Martinenc i han de trobar el camí de la victòria en set jornades després. La zona de promoció és a una distància de deu punts i cal començar-la a eixugar.

El Martinenc arriba al final de la primera volta com a últim classificat, una posició que ocupa ja fa diverses jornades. L’equip del Guinardó només ha pogut guanyar un partit aquesta temporada, i des d’aleshores acumula una ratxa de deu derrotes i un empat.

A part de Ton Alcover per lesió, també són baixa Segovia, David López i Josu per sanció.

UE SANT ANDREU – FC MARTINENC

Competició: Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 16 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Edwar Miguel Gonzales Moreno (del. Barcelona), assistit per Daniel Lucas Gómez (Baix Llobregat) i Alejandro Álvarez Molina (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS