Sense marge d’error

El Sant Andreu rep aquest diumenge el Martinenc (12:00h) al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren vol fer tabula rasa a la lliga i necessita guanyar com sigui davant l’últim classificat. Els quadribarrats no tenen marge d’error i esperen poder acabar l’any sumant els últims sis punts en joc a la primera volta.

La derrota dura de dimecres davant L’Hospitalet després d’haver fet mèrits per guanyar tot i la inferioritat numèrica ha deixat el Sant Andreu en una situació límit a la lliga. Els andreuencs no poden fallar contra el Martinenc i han de trobar el camí de la victòria en set jornades després. La zona de promoció és a una distància de deu punts i cal començar-la a eixugar.

El Martinenc arriba al final de la primera volta com a últim classificat, una posició que ocupa ja fa diverses jornades. L’equip del Guinardó només ha pogut guanyar un partit aquesta temporada, i des d’aleshores acumula una ratxa de deu derrotes i un empat.

A part de Ton Alcover per lesió, també són baixa Segovia, David López i Josu per sanció.

UE SANT ANDREU – FC MARTINENC

Competició: Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 16 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Edwar Miguel Gonzales Moreno (del. Barcelona), assistit per Daniel Lucas Gómez (Baix Llobregat) i Alejandro Álvarez Molina (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019

Alcover continuarà defensant la quadribarrada

Premsa6 de juny de 2019