Un botí molt preuat (0-2)

El Sant Andreu s’ha imposat al Figueres i ha acabat la primera volta amb bones sensacions i tres punts importants. Dani Guerrero ha avançat l’equip de Mikel Azparren al minut quatre i Ferran ha sentenciat a sis minuts pel final. Els andreuencs, a més, han pogut mantenir la porteria a zero.

El partit s’ha posat de cara als andreuencs ben aviat. En una jugada d’estratègia, Josu ha picat una falta i Dani Guerrero s’ha elevat per a enviar la pilota al fons de la porteria (4’). El Figueres ha intentat reaccionar amb xuts llunyans de Ferrón que ha blocat Segovia (11’ i 26’). El porter andreuenc, en una sortida, ha evitat una rematada del mateix Ferrón, i un defensor ha blocat el xut final que podia haver estat l’empat (27’).

Juanan, en una acció del partit.

El Sant Andreu ha tingut alguna dificultat per a controlar el joc directe del conjunt empordanès, però ha gaudit també d’alguna ocasió per a marcar el segon gol. Un intent de vaselina d’Elhadji (14’) i una rematada, de nou després d’una falta lateral, que ha sortit desviada per poc (40’).

La segona meitat ha començat igual que ha acabat la primera, amb una oportunitat pel davanter andreuenc. Una rematada de cap que ha sortit desviada (48’). El Figueres s’ha acostat a l’àrea quadribarrada, però no ha pogut generar gaire perill davant la sòlida defensa del Sant Andreu. Ferran ha pogut sentenciar en una rematada dins l’àrea, però el xut de primeres ha sortit per sobre del travesser (72’).

Ferran ha sentenciat després de rebre una assistència de Carlos.

Carroza també ha tingut una ocasió clara a la sortida d’un córner. Elhadji ha pentinat l’esfèrica i el central ha quedat sol, però Aroca ha sortit rapidíssim a tapar el xut (79’). Noguera també ha fregat el gol en una centrada-xut de Víctor (83’). A la següent jugada, el Sant Andreu ha sentenciat el partit. Carlos s’ha endut la pilota amb intel·ligència, ha fet la passada de la mort i Ferran ha afusellat la porteria (84’).

Els quadribarrats han respirat alleugerits i han evitat el patiment final, emportant-se el preuat botí de Vilatenim. Tres punts, segona victòria consecutiva i bones sensacions per a acabar la primera volta. El Sant Andreu jugarà el primer partit de l’any al Prat el diumenge 6 de gener a les 12:00h.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Figueres (0): Aroca, Romero, Tena, Álvaro, Ritxi, Ferrón, Gelmà (Sergio Álvarez, 70’), Coll, Torres (Hostech, 63’), Subi (Pimentel, 84′) i Espuña.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero, Víctor, Juanan (Jaume, 68′), Josu, Ferran (Felipe, 87’) i Elhadji (Carlos, 78’).

Gols: 0-1 Guerrero (5’), 0-2 Ferran (84’).

Àrbitre: Sr. Castellet Julià (del. Penedès-Garraf), ha amonestat Coll, Tena i Ferrón pels locals i Noguera, Juanan, Carroza i Guerrero pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 21 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Vilatenim.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS