Un derbi per a redimir-se a la lliga

El Sant Andreu afronta demà a la tarda (19:00h) el derbi contra l’Europa al Nou Sardenya. Després de cinc jornades sense guanyar, l’equip de Mikel Azparren vol redimir-se amb un triomf per a començar redreçar el rumb a la lliga. La brúixola ha de ser la competitivitat i imatge donada contra l’Atlético de Madrid. [Informació sobre els preus i l’accés a l’estadi]

Una volta acabada la participació en la Copa, el Sant Andreu torna a la lliga i manté l’objectiu de jugar la promoció d’ascens quan acabi la temporada regular. Els quadribarrats necessiten tornar a guanyar i aspiren a fer-ho contra l’Europa al Nou Sardenya en un nou derbi amb molta rivalitat. L’equip de Mikel Azparren podrà comptar amb el suport incondicional de l’afició, que de ben segur es desplaçarà massivament a l’estadi gracienc.

El conjunt escapulat ha patit dues derrotes consecutives, però venia d’una ratxa de cinc victòries i dos empats que l’han catapultat a la zona alta de la classificació. El Sant Andreu intentarà trencar la sequera de gols al Nou Sardenya, ja que els últims tres derbis disputats a Gràcia han acabat en empats sense gols.

Azparren no podrà comptar amb Ton Alcover, única baixa per lesió. La resta de la plantilla està disponible. A part, han sancionat Xavi Jiménez amb dos partits per una protesta i no podrà asseure’s a la banqueta. L’Europa té la baixa de Josemi  per lesió.

CE EUROPA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 19 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 9 de desembre, a les 19:00h
Estadi: Nou Sardenya
Arbitratge: Alejandro Carrillo Vílchez (del. Barcelona), assistit per Max Elías Van Esso Castellet (Barcelona) i Adrià Monferrer Miralles (Barcelona)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS