Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Regustos diferents per ambdós equips andreuencs. El Juvenil A ha guanyat un partit important contra un rival directe per evitar el descens, la Fundació Esportiva Palamós, per 3-2. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha competit de tu a tu contra l’equip que es troba en el millor moment de la lliga, i que és el segon classificat, però ha perdut per 2-1.

Victòria del Juvenil A (3-2)

Després de dues derrotes consecutives el Juvenil A necessitava sumar els tres punts i més contra un rival directe a la classificació. Els andreuencs estan lluitant per eludir el descens i han vençut a la Fundació Esportiva Palamós, que amb aquesta derrota s’ha col·locat com a cuer de la lliga. L’enfrontament ha començat molt igualat, tot i que el conjunt quadribarrat ha dominat la possessió de la pilota. Els visitants, però, s’han avançat en el marcador a la recta final del primer temps amb el gol d’Adrià Gestí (42′).

Els homes dirigits per Ignasi Senabre han sortit endollat en la segona part i primer Ivan Mañana (55′) i després Alejandro Romera (63′) han capgirat el marcador. El Juvenil A dominava el partit, i el resultat, però els palamosins han estat capaços de tornar a marcar mitjançant Moussa Touray (80′). Quedaven 10 minuts per la cloenda i els andreuencs han cremat totes les naus a la recerca del gol de la victòria, que finalment ha arribat. En el 87′ Victor Lamela ha fet el 3-2 i ha segellat tres punts importantíssims pels quadribarrats per allunyar-se de la zona de descens. Actualment el Juvenil A ocupa l’onzena plaça a la classificació, quatre punts per sobre del descens.

Fitxa tècnica

Juvenil A (3): Victor Parra, Izan Espinosa, Jordi Moron, Sergi Domínguez, Daniel Santiago, Jorge Emilio, Jomi Nazarov (Victor Lamela, 77′), Oriol Solina (Oriol Fabregas, 89′), Alejandro Romera (Adrian Gomez, 66′ i aquest substituït per Elhadji Ousmane, 80′), Alex Calatrava i Ivan Mañana.

Fundació Esportiva Palamós (2): Antoni Pascual, Aitor Martínez (Gabriel Moreno, 65′), Albert Sabate, Issa Diallo (Robert Perez, 65′), Ayoub Jaaidi, Adria Gesti, Jordi Pujades, Pol Lozano, Moussa Touray, Josep Viñas (Abel Riola, 65′) i Marc Perez.

Gols: 0-1 Adria Gestí (42′), 1-1 Ivan Mañana (55′), 2-1 Alejandro Romera (63′), 2-2 Moussa Touray (80′), 3-2 Victor Lamela (87′).

Àrbitre: Sr. Hector Robas Bondia (del. Baix Llobregat) ha amonestat Alex Calatrava (58′) pels andreuencs i Jordi Pujades (44′), Marc Perez (61′ i 84′), Gregorio Galvez (63′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 16 del Grup 7 de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (2-1)

El Sant Andreu Atlètic tenia un desplaçament molt complicat al camp del CD Turó Peira, i tot i competir durant tot el partit ha acabat perdent. Els locals són l’equip més en forma de la lliga, ja que arribaven al duel amb cinc victòries consecutives. L’enfrontament ràpidament s’ha posat coll amunt pel filial quadribarrat quan Jordi López ha fet l’1-0 en el 9′. Els homes dirigits per Marc Rodríguez han continuat lluitant i el partit ha estat força igualat. Tot i això, just abans del descans el Turó de la Peira ha fet el segon gol a càrrec de Jebran Bando (44′).

Els andreuencs no s’han rendit i en la segona part han retallat distàncies amb la diana de Marc Montejo (60′). El filial quadribarrat ha seguit insistint, però no ha tingut sort de cara a la porteria rival i finalment ha perdut per la mínima al camp del segon classificat. Els homes de Marc Rodríguez són els dotzens classificats amb setze punts.

Fitxa tècnica

CD Turó Peira (2): Ivan Cortes, Alexander Vázquez, Jebran Bando, Ricardo Gomez (Marlon Mengeli, 61′), Jordi Lopez (Marc Astasio, 86′), Yassin Bando, Daniel Moreno, David Valverde (Danilo Bencomo, 80′), José Antonio Ocampo, Hector Tejera i Abodlai Bandeh.

Sant Andreu Atlètic (1): Roger Boixaderas, Sergi Lobo, Ismael Sanchez (Xavier Miras, 70′), Marc Cervera, David Gomez, Mohammad Kaddour (Marc Viver, 66′), Cristian Poyatos, Alex Montero (Victor Ortega, 70′), Yasser Chapfika (Aniol Boixader, 66′), Marc Montejo i Daniel Delgado (Joan Manuel Camacho, 54′).

Gols: 1-0 Jordi Lopez (9′), 2-0 Jebran Bando (44′), 2-1 Marc Montejo (60′).

Àrbitre: Sr. Antonio Bravo Minero (del. Barcelona) ha amonestat Jordi lopez (44′), Miguel Hernandez (44′), jonathan Paredes (45′), Alexander Vázquez (67′), Daniel Moreno (73′), Danilo Bencomo (84′) pels locals i Cristian Poyatos (5′), Ismael Sanchez (9′), Roger Boixaderas (17′), David Gomez (65′), Joan Manuel Camacho (73′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Municipal Turó de la Peira.

Imatge destacada: Onze del Juvenil A contra la Fundació Esportiva Palamós | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS