Carta als Reis: tres punts al Sagnier

El Sant Andreu debuta el 2019 i a la segona volta al Sagnier aquest diumenge al migdia (12:00h). L’equip de Mikel Azparren s’enfronta a un dels equips més forts de la categoria, un Prat que comença l’any en tercer lloc. Els quadribarrats volen regalar tres punts a l’afició per a començar l’any amb bon peu.

Els quadribarrats tenen un repte immediat el 2019, fer una gran segona volta que doni al Sant Andreu l’opció de disputar la promoció d’ascens. Després de tancar l’any amb dues victòries consecutives i de recuperar la confiança, l’equip de Mikel Azparren té una prova dura de superar al Sagnier, d’on intentarà tornar amb els tres punts.

El Prat és el tercer classificat i un dels equips que fins ara ha encaixat menys gols (12). No obstant això, el conjunt pota blava va acabar l’any amb dos empats, i l’últim més només va poder guanyar un dels quatre partits que va disputar.

Els andreuencs tenen les baixes de Noguera, Dani Guerrero i Juanan per sanció, a més de la de Ton Alcover per lesió. Elhadji, que marxa del Sant Andreu, tampoc jugarà ja aquest partit.

AE PRAT – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 22 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 6 de gener, a les 12:00h
Estadi: Sagnier
Arbitratge:Rubén Mancera Antón (del. Maresme), assistit per Jordi Fulla Planas (Girona) i Pol Arenas Mora (Figueres)
Seguiment@uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Footters

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS